CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

CARACTERISTICILE ZODIILOR

BERBEC             vezi si ascendentul in Berbec
Semn Masculin, Cardinal, De Foc, avand drept metal fierul, culoarea subtila, rosul, piatra pretioasa este ametistul. Verbul caracteristic "A fi".

Berbecul este primul si cel mai elementar dintre cele 12 semne ale zodiacului. El este semnul E-ului, mandriei si vointei in forma lor cea mai pura. Pesronalitatea Berbecului se aseamana cu un copil care trebuie ocrotit pentru a supravietui si care, se dezvolta pana cand ajunge sa inteleaga ceea ce se intampla in jurul sau. Au un marcat spirit cometitiv si doresc sa conduca. Nu duc lipsa de initiativa, dinamism, energie, curaj, sprit de lupta. Este semnul celor curajosi, care incearca sa impuna prin faptele lor si sa obtina recunoasterea meritelor lor. Indica impulsivitate, agresivitate, curaj pana la absurd, spontaneitate, dorinta de cunoastere si cercetare, aventura si atractie spre necunoscut.
Profesii recomandate: armata, ghid, instructor, sport, politist
Vezi si articolul: De ce este Berbecul incapatanat?

TAUR            vezi si ascendentul in Taur
Este semn Feminin, Fix, de Pamant, avand drept metal cuprul, culoare, galbenul, iar piatra pretioasa, agata sau smaraldul. Verbul caracteristic " A avea".
Taurul este al doilea semn al zodiacului si reprezinta cresterea si dezvoltarea. Personalitatea Taurului se aseamana cu cea a unui copil care controleaza o parte din ce in ce mai mare din mediul sau. Stiu sa se acomodeze, sa lucreze in echipa, dar au nevoie de un grad mare de autonomie. Nu duc lispsa de echilibru, liniste, pasivitate, dar in caz de stres sunt agresivi si violenti. Nativul acestei zodii actioneaza intotdeauna planificat, cu multa pricepere, fiind muncitor, perseverent si tenace. Are o inteligenta buna, este corect, practic, realist si asimileaza incet, dar sigur. Memoria sa este foarte buna. Are o parere foare buna despre sine si este amabil si binevoitor. Calitatile sale sunt rabdarea, stabilitatea, iar defectele cele mai mari sunt incapatanarea, posesivitatea si gelozia.
Taurul este ambitios, dar nu-si etaleaza calitatile, fiind un tip retras si linistit. Este si foarte sentimental, are o mare senzualitate si o sensibilitate bine ascunsa sub firea sa aparent dura. Este foarte gelos si posesiv, iar furiile sale sunt teribile.
Vezi si articolul: De ce este Taurul lent?

GEMENI           vezi si ascendentul in Gemeni
Semn Masculin, de Aer, avand drept metal mercurul, culoare violetul, piatra pretioasa, opalul. Verbul caracteristic "A gandi".

Gemenii reprezinta rapiditatea gandirii si usurinta de a comunica. Sunt persoane carora le place sa faca parte dintr-un grup si stiu sa insufleteasca atmosfera cu felul lor original de a gandi si cu usurinta cu care se exprima. Nativul acestei zodii are un temperament nervos, fiind tot timpul in miscare, suplu si agil, adaptabil, se strecoara pretutindeni, afland mereu tot si cercetand cele aflate. Este curios, fiind interesat de tot ce exista, mereu asimiland cunostinte pe care le va folosi foarte rar, dar are impresia ca el trebuie sa stie tot.
Este atras de societate si ii place sa fie inconjurat de mase mari de oameni, in fata carora sa straluceasca el.
Este destul de lenes, delasator, inclinat spre barfa si intriga. Are totusi o inteligenta rapida, spirit de observatie, stabilind usor legaturi cu oricine. Simte nevoia de a fi ocrotit chiar si la maturitate, dar mai ales sa fie laudat si compatimit. In momentele critice nu se poate conta pe el, pentru ca se eschiveaza.
Profesional este bine pregatit pentru a fi ziarist, sau orice alta activitate legata de cotact direct cu publicul.
Vezi si articolul:  De ce sunt Gemenii glumeti din fire?

RAC             vezi si ascendentul in Rac   
Semn Feminin, Cardinal, de Apa, avand drept metal argintul, culoare subtila, verdele, piatra pretioasa, smaraldul, onixul negru sau Piatra Lunii. Verbul caracteristic este "A simti".

Racul este al patrulea semn al zodiacului. Reprezinta sentimentul profund, nevoia de a-i ocroti pe cei dragi si insusi caminul. Dominat de Luna, el se defineste prin intensitate emotionala si printr-o bogata activitate subconstienta. Culmea satisfactiei o constituie o seara linistita, petrecuta numai in cadrul familiei sau alaturi de prieteni apropiati.
Temperamentul sau este mai mult flegmatic, are o psihologie complexa, dominata de o inteligenta deosebita, de o intuitie teribila si de posibilitatea de a se adapta usor in orice situatie. Este foarte amabil, diplomat, rafinat, artist, preocupat de muzica, poezie, teatru, pictura,etc. Este permanent nelinistit si mereu la panda, dintr-un instinct de autoaparare. Este sensibil si romantic, visator, dar isi ascunde aceasta latura sub o masca impenetrabila, uneori parand chiar dur, cand el este chiar foarte timid.
Lumea sentimentelor este domeniul sau, este foarte dotat in analiza celor mai intime si subtile stari si trairi, fiind un fin psiholog. Detesta singuratatea, este incapatanat si perseverent in urmarirea scopurilor sale. Orgolios, precaut si un excelent negociator. Este atras de confort, lux si ii place sa primeasca vizite, dar mai putin sa faca vizite, desi este o gazda ospitaliera. Are prieteni putini, chiar daca are multe conostinte si este destul de cunoscut si popular.
Profesiile cele mai recomandate sunt in educatie si invatamant, in psihologie, sociologie, drept, politica.
Vezi si articolul:  De ce da Racul inapoi?

LEU            vezi si ascendentul in Leu
Semn Masculin, Fix, de Foc, avand drept metal, aurul, culoare galben-oranj, piatra pretioasa, diamantul sau rubinul. Verbul caracteristic "A vrea".

Simbolizeaza regele, presedintele, tatal, puterea. Are un temperament coleric, o personalitate dinamica stralucitoare, plina de forta si vitalitate, cu o mare vointa. Le place sa fie admirati nu doar pt. infatisare, ci si prin faptele lor. De obicei sunt lideri innascuti si se mandresc sa personifice cele mai alese dintre trasaturile specifice grupului caruia apartin. Iubeste situatiile in care poate comanda, este un sef innascut. Are un mare orgoliu, dublat de vanitate sau ingamfare. Este un om care se bazeaza pe propriile forte, foarte autoritar si dur cu cei din jurul sau. Nu-i place sa admita cand greseste. Este foarte critic, intolerant, capabil de a activa in conditii dificile si lucrand foarte expeditiv. Se impune printr-un aer de superioritate, care nu il paraseste niciodata.

In plan sentimental, cauta sa descopere in partener o oglinda care sa-i reflecte propria stralucire. Are tendinta de a considera pe cel apropiat ca pe un fel de obiect de inventar, chiar daca are mari pretentii de la acesta. Partenerul trebuie sa fie frumos, elegant, bogat, stralucitor si admirat de toata lumea. Este foarte egoist, nu urmareste decat satisfacerea dorintelor proprii, neglijandu-l pe celalalt.
 

FECIOARA             vezi si ascendentul in Fecioarac  
Semn Feminin, Mutabil, de Pamant, avand drept metal mercurul, culoare subtila, violetul, piatra prtioasa, jaspul roz sau hiacintul, verbul caracteristic "A analiza".

Este o fire simpla, rezervata, timida, foarte ordonata si precisa, iubitoare de securitate, avand o mare curiozitate si dorinta de a cerceta totul. Este un excelent arhivar, deoarece ii place sa colectioneze, sa trieze si sa claseze cu multa meticulozitate. Are un simt practic foarte dezvoltat, mereu incearca sa realizeze ceva si mai bun. Nu tolereaza nici o greseala sau neglijenta. Firea sa rece si critica ii aduce putini prieteni.

Profesia este o adevarata forma de existenta, este dotat cu o cerebralitate foarte buna. Este bun in domeniul de cercetare, in matematica, oriunde este nevoie de precizie.

Sentimentele sale sunt legate de latura practica. Desi foarte fidel, nu isi exteriorizeaza sentimentele, iubind in liniste in interiorul fiintei sale. Partenerul trebuie sa fie mult mai cerebral decat afectuos pentru a putea sa pastreze o legatura sentimentala.

BALANTA             vezi si ascendentul in Balanta  
Semn Masculin, Cardinal, de Aer, avand drept metal cuprul, culoare galbenul, piatra pretioasa diamantul sau opalul, verbul caracteristic, "A echilibra".

Simbolizeaza justitia, masura, armonia, dar si instabilitatea.
Nativul are un temperament sanguin, straduindu-se mereu sa-si pastreze echilibrul, fapt care ii face sa oscileze foarte mult, sa ezite si sa fie nehotarit. Aparent este vesel, optimist, dar poseda un simt ascutit al valorilor sociale, avand o apacitate uriasa de a evalua, aprecia si aplana un conflict. Este dualist, avand mereu argumente pro si contra. Este entuziast, dar face risipa de prea multa energie si prea multe vorbe. Este foarte oscilant, trecand usor de la veselie la tristete. Este apreciat pentru firea sa vesela optimista, pentru talentul sau de conciliator, de aceea, deseori joaca un rol important in relatiile interumane.
Profesiile recomandate sunt cele legate de comunicare, deci profesor sau diplomat. Poate excela in domenii artistice, deoarece are multe talente si un simt artistic exceptional.
In plan sentimental, este incapabil sa traiasca singur, mereu isi cauta jumatatea. Senzual si afectuos, delicat si atent, este mereu dornic sa placa celuilalt. Din pacate este si nestatornic si capricios.
 

SCORPION             vezi si ascendentul in Scorpion  
Semn Feminin, Fix, de Apa, avand metalul fier, culoarea subtila rosul, piatra pretioasa, topazul, malahitul sau granatul, verbul caracteristic "A dori".

Este semnul mortii si al distrugerii pentru a se purifica prin foc si a renaste asemenea pasarii Phoenix, din propria cenusa. Este rabdator, ascuns, simbolizand amantul, detectivul, spionul. Are o fire violenta, instinctuala, pasionata, revoltata. In esenta, este plin de sensibilitate si intuitie, dar obisnuieste sa-si ascunda aceste calitati sub o mare duritate si sub spiritul sau deosebit de incisiv. In aparenta este bland, totusi poate si comparat cu o apa linistita care se dezlantuie din senin cu o violenta uriasa. Nu este om rau, dar nu se poate abtine de la a fi rautacios si de a-i intepa pe ceilalti.
Este foarte autoritar, ii place sa comande, sa ordone. Este foarte orgolios, netinand cont decat de parerile proprii.
Este inclinat spre experiente originale, ciudate, spre consum exagerat de alcool sau droguri, sau spre a-si manifesta exploziv instinctele erotice foarte puternice pe care le are.
Profesiile recomandate sunt: in politie, procuratura, chirurgie, metalurgie, stiiintele oculte. In plan sentimental, este un senzual dominat de placerea fizica. Este atras de sexul opus si isi manifesta instinctele cu primitivism si forta. Iubeste cu multa pasiune, in general este fidel, dar daca este inselat, isi coace razbunarea cu multa forta diabolica.
 

SAGETATOR             vezi si ascendentul in Sagetator  
Semn Masculin, Mutabil, de Foc, avand drept metal cositorul, culoare subtila, bleu, piatra pretioasa, turcoazul sau granatul, verbul caracteristic "A intelege".

Reprezinta magistratul, judecatorul, colonizatorul, filosoful, educatorul, sportivul. Nativul este ponderat, vesel, sociabil, amabil si sigur pe sine. Este foarte preocupat de imaginea sa mai mult decat de valoarea sa in sine. Este omul conventiilor si al pastrarii aparentelor sociale. Tine mult la parerea celorlalti, este teatral si isi poate canaliza energia pentru a impresiona pe cineva sau pentru a obtine recunoasterea publica a meritelor sale. Nu conteaza daca un lucru este necesar sau nu, daca arata bine, ii capteaza imediat atentia.
Are o inteligenta sclipitoare, dar superficiala. Desi constient de propria sa valoare, este deseori dualist si nehotarat, incercand sa impace si sa faca doua lucruri total opuse. Este un filosof prin excelenta si il atrage tot ceea ce tie de filosofie. Are pasiunea de a cerceta si experimenta Este foarte comunicativ si de un entuziasm contagios. Este o fiinta care se dedica celor din jur, in special familiei, sacrificandu-se pentru binele lor. Este un om cu suflet mare, bun, dar care nu uita nici o jignire. Este corect, cinstit si de o inalta tinuta morala, un bun simt sfatuitor, caruia daca i te confesezi, o faci cu placere, stiind ca el te va ajuta, daca poate. Profesiile recomandate sunt cele in cadrul invatamantului, in cercetare, in religie, in filosofie, etc. In pan sentimental, este foarte profund si pasionat, delicat, rafinat si generos fata de partener.
 

CAPRICORN            vezi si ascendentul in Capricorn
Semn Feminin, Cardinal, de Pamant, avand drept metal plumbul, culoare subtila, indigoul, piatra pretioasa, onixul alb, verbul caracteristic "A foosi".

Reprezinta batranetea, asceza, intelepciunea. Nativul are o fire complexa interiorizata, adesea enigmatica. Este rezervat, trist, meditativ, rece, distant, desi politicos, ofera inca din tinerete imaginea unui om batran inainte de vreme. Este nelinistit, pesimist, nemultumit. Este dotat cu o mare forta de munca, cu un spirit inclinat spre filosofie, spre teoretizare, dar si un spirit analitic foarte dezvoltat. Este dotat pentru studiu si cercetare, avand sete de cunostinte. Este foarte riguros in ceea ce face, organizat si calculat, avand mare talent de a coordona un colectiv si de a-i convinge pe oameni sa-l urmeze si sa-i accepte pererile. Este melancolic, visator, o fire poetica, iubind arta si frumosul, dar mai ales muzica. Este meticulos, econmom, mandru si orgolios, reusitele sale datorandu-se numai muncii si tenacitaatii sale.

Profesii recomandate - in spatii ferite de contact cu publicul: arhivar, bibliotecar, muzeograf, agricultura, minerit, etc. In plan sentimental, se manifesta introvertit, chiar daca iubeste cu pasiune. Casatoriile sale sunt dictate mai mult de ratiune decat de sentiment sau atractie fizica.
 

VARSATOR             vezi si ascendentul in Varsator
Semn Masculin, Fix, de Aer, avand drept metal plumbul, culoare indigoul, piatra pretioasa safirul sau opalul, verbul caracteristic, "A cunoaste".

Simbolizeaza fraternitatea, umanismul, progresul, libertatea si originalitatea. Nativul este deseori un altruist, generos, sensibil, avand un temperament sanguin. Este un idealist si optimist incorigibil, liberal si independent. Este instinctual si poate parea deseori un veritabil revolutionar. Este o fire creatoare, mereu inovand si inventand cate ceva, gasind o metoda noua pentru a face ceva mai bun si mai util. Este un dusman al traditiei, cautand mereu metode cat mai originale si cai originale. Are o mare curiozitate, ideile sale sunt adesea geniale, este dotat cu multa incapatanare si tenacitate. Forta sa de concentrare este uriasa, si deseori uita de restul lumii. Este o companie apreciata, dorita, datorita firii sale optimiste si veseliei molipsitoare. Este in stare sa se sacrifice pentru prietenii sai, sare in ajutorul celor care ii cer acest lucru.

Profesiile recomandate sunt cele care ofera o libertate cat mai mare: ghid, cercetator, savant, psiholog, dezlegator de mistere.

Pe plan sentimental, este mai degraba un prieten, tovaras de drum. Isi pastreaza independenta, evitand legaturile prea puternice.
 

PESTI            vezi si ascendentul in Pesti  
Semn Feminin, Mutabil, de Apa, avand metalul cositor, culoarea subtila albastrul, piatra pretioasa, crisolitul, safirul albastru inchis, verbul caracteristic "A cunoaste".
Simbolizeaza religia, devotamentul si sacrificiul. Nativul are un temperament limfatic, fiind sensibil, emotiv, oscilant si nehotarat. Niciodata nu este capabil de excese, de manifestari clare. Lasa impresia unei ape care se modeleaza dupa forma vasului in care este tinuta. Este foarte schimbator, niciodata nu stii in ce dispozitie il gasesti.
Bunatatea si firea sa toleranta il fac adesea victima inselaciunilor, fiind usor de manipulat si de influentat. Se descurajeaza usor si cade in veritabile depresii. Este solitar si inclinat spre poezie si muzica, spre frumos.
Profesii recomandate: in arta, medicina, viata religioasa sau ca functionar in locuri retrase, spitale, inchisori, laboratoare.
In pan sentimental, este capabil sa se daruiasca si sa se sacrifice pentru partener, dar cere mereu dovezi de dragoste de la celalalt, avand nevoie de mangaieri si rasfatari, deseori fiind un profitor. Se simte atras de ceea ce-i lispsete lui - curaj, combativitate, spirit practic
_____________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA ASTROLOGIE

CUNOASTERE DE SINE

 • Horoscop Personal
 • Analiza Krmica
 • Stabilirea Orei de Nastere
 • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
 • Sensul vietii tale

PLANUL SENTIMENTAL

 • Horoscopul Cuplului (sinastrie)
 • Horoscopul Karmic al Cuplului
 • Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
   

PLANUL PROFESIONAL

 • Predispozitii astrale

PLANUL FINANCIAR

 • Predispozitii astrale