CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

CHAKRELE - PURIFICARE, ECHILIBRARE

In aceasta perioada benefica pt evolutia spirituala, tot mai multi oameni incerca sa se informeze despre acest subiect. O parte din ei au si motive bine intemeiate cum ar fi: probleme in legatura cu sanatatea fizica sau psihica, curiozitatea, evolutia spirituala, esecuri, temeri, traume, ambitii nesatisfacute, samd.

Pentru omul modern este greu de acceptat ideea ca s-a indepartat de natura, iar situatiile neplacute prin care trece din aceasta cauza reprezinta o consecinta nedorita. Civilizatia isi face tot mai mult simtita prezenta in viata noastra cotidiana. Sunt asadar, tot mai frecvente cazurile in care oamenii din diferite categorii sociale se trezesc depasiti de situatii la care nu pot gasii rezolvare: migrene, indispozitii frecvente, emotivitate exagerata, oboseala nejustificata, stres, fobii, lipsa unui partener de viata, samd. Intoarcerea la natura se pare ca este solutia salvatoare.

Va prezint in continuare un minim de informatii care va pot face sa intelegeti mai usor cum ar fi bine sa incepeti sa va ajutati singuri.

Pentru a intelege mai bine ce doresc sa va transmit, incercati sa va ganditi de unde vine energia electrica spre consumatori. Ea este creata intr-o termocentrala, iar la iesirea catre beneficiari, curentul electric are o tensiune si o intensitate foarte mare. Pt a putea fi folosit de consumatori, curentul electric este transformat de cateva ori in asa fel incat, atunci cand ajunge la destinatie, tensiunea si intensitatea lui sa fie in limite accesibile.

La fel se intampla si in Univers.

Energia universala este generata de Creator in centrul universului si are o frecventa de vibratie foarte mare, ceea ce ii confera si un grad de puritate deosebit.

Prin intermediul chakrelor, omul primeste din univers o cantitate de energie universala, care ii este necesara pt a-si putea intretine activitatile corpului fizic. Asadar, chakrele modifica frecventa de vibratie a energiei universale primite din univers, in asa fel incat ea sa aiba frecventa de vibratie mai mica, dar foarte apropiata de cea a corpului uman.

Fiecare chakra are legatura cu o glanda cu secretie interna, aceasta la randul ei alimentand organele cu care este in legatura directa. Asadar, pt a trai in conditii mai bune, ar fi bine sa ne purificam chakrele.

Dupa cum am mai spus, chakrele sunt centre energetice. Ele se gasesc localizate pe linia mediana a corpului. Sunt in numar de 7 si se numesc astfel: Muladhara, Swadistana, Manipura, Anahata, Vishuda, Ajna si Sahasrara.

Chakrele localizate in partea de jos a corpului reflecta latura noastra instinctuala , cele de sus latura noastra mentala. Atunci cand sunt deschise, purificate, se considera ca sunt operative la nivelul cel mai inalt. Exista multe tehnici pentru echilibrarea si purificarea chakrelor, dar cel mai mult se folosesc cele de deschidere a lor.

Prima chakra : Muladhara, este localizata intre anus si sex. Aceasta vibreaza cu elementul pamant si culoarea rosie. Stabilitatea psiho-fizica este sentimentul de referinta a acestei chakre.

Vibrand cu elementul pamant, vine vorba asadar de dreptul de a fi aici, de a exista, de a avea grija de noi, de a avea posesiuni, iar cand chakra e inchisa sau afectata, intervine teama, depresia, neincrederea in viitor. Prima chakra are legatura cu oasele, labele picioarelor si intestinul gros. Simtul corespondent este mirosul, iar daca acest simt nu este bine dezvoltat, e semn ca aceastra chakra nu functioneaza bine. In cazul in care chakra Muladhara se afla in dezechilibru pot aparea diferite manifestari neplacute cum ar fi:

- dureri in zona sacrala

- tulburari ale circulatiei venoase in zona anusului

- cresterea corpului in greutate

- tulburari de miros

- stare de nesiguranta

- comportament violent datorita lipsei de siguranta

- stare de somnolenta nejustificata

- stare de manie

- dezordine in gandire

- imposibilitatea obtinerii a ceea ce este necesar pt existenta

A doua chakra Swadistana se afla deasupra osului pubis, la jumatatea distantei dintre pubis si ombilic, putin mai sus de prima chakra. Aceasta vibreaza cu elementul apa si culoarea portocaliu.

Aceasta chakra se refera in mod direct la dreptul de a simtii, de a exprima si intelege emotiile, nevoile si dorintele, iar daca se afla in dezechilibru, apare sentimentul de vinovatie foarte pronuntat. Chakra este in legatura cu sentimentele si sexualitatea, atunci cand e deschisa, sentimentele curg in mod liber, fara a dovedi emotivitate extrema.

Dezechilibrul chakrei se poate resimtii sub diferite aspecte cum ar fi:

- dificultati financiare

- lipsa de control in relatie cu alti oameni

- mancat in exces

- sentimente de vinovatie

- tulburari emotionale

- teama de a nu fi abandonat, de a nu fi iubit, de a nu fi agresat de semeni

- frica nejustificata fata de diferite subiecte (apa, intuneric, necunoscut, oameni, aglomeratie, batranete, boala, samd)

- probleme cu rinichii, vezica urinara sau prostata

- dureri in zona pelviana sau in zona salelor

- placere exagerata de a manca

- perturbarea functiei de reproducere

- agresivitate sexuala (verbala sau fizica)

- coportament ostil fata de sexul opus, dezgust, respingere, samd.

A treia chakra, Manipura in zona plexului solar. Vibreaza cu elementul foc si culoarea galben. Organele pe care le poate influenta sunt ficatul, stomacul, splina, intestinul subtire, sistemul digestiv. Chakra Manipura poate influenta autocontrolul in diferite situatii, dar in mod deosebit in situatii limita cand corpul este suprasolicitat. Are legatura cu corpul mental, unde sunt stocate toate gandurile noastre.

O functionare insuficienta a acestei chakre se poate manifessta sub diferite forme cum ar fi:

- teama nejustificata

- lipsa de incredere in propriile forte

- lipsa de autocontrol

- lipsa de respect pt alte persoane sau fata de propria persoana

- emotivitate, timiditate

- tulburari digestive

- gastrita, ulcer gastric si duodenal

- diabet, hipoglicemie

- insuficienta hepato-biliara

- artrita

- depunerea de strat adipos in partea de mijloc a corpului

- scaderea memoriei

- digerarea cu dificultate a amimentelor

Chakra anahata, a patra, este localizata in zona inimii si are o deosebita importanta in corp deoarece fiind situata intre cele trei chakre inferioare despre care tocmai am vorbit si intre celelalte trei chakre superioare despre care vom vorbii, are rolul de a face legatura dintre ele si de a mentine o stare de echilibru. Elementul cu care vibreaza este aerul iar culoarea este verde. Sentimentele pe care chakra le stimuleaza sunt: dragostea si prietenia, iertarea si acceptarea, compasiunea, grija fata de semeni, iubirea neconditionata fata de toate fiintele din univers.

Functionarea insufiecienta a aceste chakre poate genera probleme de ordin emotional cum ar fi: tristetea, melancolia, amaraciunea, incapacitatea de a darui iubire propriei persoane sau altora, neputinta de a ierta, simt critic exagerat, sau chiar ura. Disfunctia chakrei mai poate duce la boli cardiovasculare, tulburari de respiratie, astm, alergie, cancer pulmonar, pneumonie, hipertensiune, dureri de spate, cancer mamar.

Chakra Vishuda, a cincea, este situata la baza gatului si vibreaza cu elementul “akasha”, aceasta fiind marea biblioteca a universului, unde sunt stocate toate informatiile legate de fiintele umane. Partile corpului pe care le influenteaza sunt umerii si gatul. Functionarea insuficienta a acestei chakre poate crea dificultati in exprimarea ideilor, sentimentelor, convingerilor, stari interioare contradictorii care pot genera nemultumire permanenta. Deasemenea, poate determina unele afectiuni in zona gatului, depresii, dificultati de vorbire, scolioza, laringita, afectiuni ale gingiilor, insuficienta biliara datorita indepartarii de scopul vietii.

Chakra AJNA, a sasea, mai poate fi numita si al treilea ochi sau al saselea simt. Caracteristica principala a acestei chakre este stapanirea de sine. In traducere ajna inseamna “a stii”, “a receptiona” sau “a comanda”. Culoarea care vibreaza cu aceasta chakra este indigo stralucitor. Partile corpului influentate de ajna sunt ochii si emisferele cerebrale. Disfunctia chakrei poate sa determine probleme de natura emotionala sau mentala cum ar fi:

- lipsa preocuparii spirituale

- refuzul de a invata din experientele pe care ti le ofera viata si astfel ele se tot repeta

- anxietate

- paranoia

- teama de a nu intelege sau de a folosi capacitatiler extrasenzoriale

- lispa concentrarii

- probleme ale sinusurilor

- migrene

- afectiuni oculare

- tulburari neurologice etc.

A saptea chakra, sahasrara, localizata in crestetul capului, vibreaza ca si culoare cu violetul stralucitor. Partile corpului pe care le influenteaza sunt: cortexul cerebral, creierul, prin urmare, intregul corp. Dezechilibrul chakrei poate conduce la incapacitatea de a avea incredere in viata sau de a avea o viziune de ansamblu asupra vietii, deoarece liberul arbitru nu mai functioneaza, iar asta se numeste involutie spirituala. De asemenea, se pot crea probleme de sanatate cum ar fi: afectiuni ale scheletului, afectiuni ale sistemului muscular si nervos (scleroza multipla), disfunctia glandei epifize, probleme cerebrale, tulburari genetice.

Asadar, chakrele au o deosebita importanta pt noi ca fiinte umane. Daca v-ati regasit intr-una sau mai multe afetctiuni despre care am vorbit, ar fi bine sa luati atitudine si sa incercati sa va ajutati singuri, la nivel energetic, pt ca dupa purificarea chakrelor, implicit, si starile psihice si corpul fizic, sa functioneze armonios.

Pentru asta exista cateva exercitii ce va pot revitaliza in scurt timp. Persoanele interesate de armonie si echilibru au la indemâna cursul complet pentru echilibrarea chakrelor. Este o metoda practica de lucru cu chakrele si corpurile fine, care produce efecte benefice inca din primele zile de studiu. Cu un minim de efort, puteti obtine efecte maxime deoarece, in fiecare zi, in functie de zodie, o chakra are activitate mai mare. In urma alimentatiei cu prana, veti avea o vitalitate crescuta, o memorie mai buna si un zâmbet constant. In functie de zodia dumneavoastra, va oferim informatii utile despre alimentatia si respiratia ideala. Vizitati rubrica: MAGAZIN.

 


 

ARTICOLE

  • Vezi si:

 - Sistemul Astral de Vindecare
 - Tratamente

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA TERAPII

SANATATE

  • Studiu de Astro-Tarot.
  • Raspunsuri la intrebari alese
  • Tratamente cu ENERGIE la distanta
  • Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
  • Sprijin pentru tratarea Autismului

____________________________________________________________________