CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

 

CONSTINTA UMANA

    Cele sapte chakre ale corpului uman alcatuiesc constiinta sau sistemul nostru energetic. Astfel, toate gandurile, actiunile, perceptiile si sentimentele noastre, incep in planul constiintei.
Constiinta este formata din energii cu diferite densitati aflate in miscare continua. Atunci cand energia curge linistit, fiecare persoana experimenteaza o stare de liniste si plenitudine. Starea celor sapte chakre este direct determinata de starea in care se afla fluxul de energie din planul contiintei fiecaruia dintre noi.

Functionarea chakrelor replecta modul in care raspunde fiecare la diferitele situatii cu care se confrunta in viata de zi cu zi, si deciziile pe care le ia in aceste conditii. In cazul in care exista unele tensiuni rezultate in urma unei intamplari de viata, functionarea armonioasa a chakrelor este afectata, de aici rezulta posibilitatea unor blocaje, care implicit pot perturba buna functionare a intregului organism.

Dupa o perioada de practica spirituala in care chakrele au fost purificate, iar constiinta a urcat de nenumarate ori din muladhara in sahasrara si a coborat din sahasrara spre muladhara, se poate atinge o relativa stare de detasare, in care persoana respectiva se poate autoobserva.

constinta omului poate sa fie situata la nivelul unei chakre in functie de aspiratiile lui: materiale sau spirituale
constiinta poate fi situata la nivelul altei chakre atunci cand se gandeste la subiecte benefice pt el sau la subiecte malefice
constiinta poate fi situata la nivelul altei chakre, in functie de modul in care actioneaza individul, sau in functie de motivatia pt care actioneaza.
Destul de multi oameni au constiinta plasata la nivelul primei chakre. Ei sunt preocupati de aspectele materiale ale lumii fizice, si de reproducere. Mai concret: se trezesc dimineata, se duc la serviciu, se intorc acasa, isi petrec timpul liber in diverse activitati mai mult sau mai putin folositoare, pana seara, cand mananca din nou, privesc programul de seara la tv, apoi in scurt timp merg la culcare si adorm. A doua zi programul se repeta aproape identic.

Se intampla la un moment dat ca o persoana sa aiba probleme de sanatate. In aceasta situatie incearca sa se purifice prin diverse metode. De asemenea, incepe sa fie constienta de “fricile” care o domina, si printr-un effort constant de vointa, sa incerce sa le depaseasca. In situatia prezenta, contiinta este plasata in a doua chakra, swadhistana.

Dupa o perioada de purificare, fiinta umana devine constienta de forta gandurilor sale. Constata cu surprindere ca majoritatea gandurilor sale sunt negative si devine constienta de necesitatea unei schimbari. Printr-un effort de vointa reuseste sa isi corecteze modul de a gandi. De asemenea, incearca sa isi domine, prin vointa, furia, enervarea, agresivitatea. La un moment dat persoana devine constienta de puterea mentala care exista in ea. In aceasta situatie constiinta se afla in a treia chakra, manipura.

Atunci cand omul reuseste sa aduca in stare de armonie energia yin si energie yang, se deschide chakra inimii, anahata, mai mult si iubirea incepe sa se manifeste. Persoana incepe sa deosebeasca diferenta dintre dragoste si iubire. Dragostea este indreptata spre una sau mai multe persoane apropiate, si este un sentiment posesiv. Iubirea este universala si este adresata tuturor fiintelor, indiferent ca sunt plante, animale, oameni sau alte entitati pe care omul obisnuit nu poate sa le observe cu ochiul fizic.

Pentru persoanele interesate, recomandam ascultarea inregistrarii intitulate “Constiinta umana”. Ea va poate oferi informatii pretioase despre: constiinta in vishuda chakra, in ajna chakra, in sahasrara chakra, sau alte subiecte la fel de importante pt evolutia spirituala. Oferta completa se poate descarca de aici.

Necesitatea unei schimbari se impune, deoarece prin modul de agandi si comportament, constiinta este fixata la nivelul unei chakre. Daca prin intermediul exercitiilor recomandate de noi se obtine linistea interioara si detasarea fata de lumea materiala, atunci constiinta se deplaseaza spre chakrele superioare. La initiati, constiinta se afla dincolo de chakre. Ei traiesc intr-o dimensiune situata dincolo de bine si de rau.


Vezi si: Chakrele - purificare,echilibrare , Rolul si importanta chakrelor
si Ghidul spiritual

ddd

ARTICOLE

  • Vezi si:

- Boala si de ce apare ea
- Cauzele subtile ale bolilor
- Chakrele - purificare, echilibrare...

___________________________________________________

 

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA SPIRITUALITATE

CUNOASTERE DE SINE

  • servicii astrologice
  • Horoscupul Personal
  • Analiza Krmica
  • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
  • Sensul vietii tale
  • servicii numerologie
  • Numerograma Personala
  • consultatii Tarot
  • Horoscopul Personal Tarot
  • Analiza Karmica pe subiect ales
  • Analiza Karmica Personala generala