CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

 

CULORILE SI TAROTUL

   
Culorile ne pot dezvalui o multime de informatii, astfel ca acest subiect nu este deloc banal cand vine vorba despre Tarot. Defapt chiar exista o stiinta a culorilor, o terapie a culorilor, o simbolistica a culorilor.

Culorile au efecte diferite asupra noastra. Ele ne pot inveseli, relaxa, vindeca sau calma, insa pot induce si o stare de nervozitate, tristete, agresivitate, melancolie .Cromoterapia se foloseste de beneficiile culorii pentru a trata diverse boli, utilizand calitatatile subtile ale acestora pentru a actiona asupra psihicului si a fizicului. In realitate insa, culorile actioneaza in acest sens, stimuland defapt corpul nostru energetic.

In cartile de Tarot gasim 7 culori principale, dar si non-colorile alb si negru. Albul inseamna intotdeauna puritate, claritate, lumina sau dreptate, iar Negrul semnifica intuneric, haos, pesimism, nedreptate.

Culorile predominante in Tarot sunt Rosul si Albastrul.

Albastrul este culoarea calmului, a reveriei, a talentelor artistice. Este o culoare odihnitoare, linistitoare, dar care folosita in exces (sau incorect) genereaza depresie.  Este in legatura cu exprimarea trairilor si a sentimentelor. Cei ce au o afinitate sau cei care prefera albastrul in vestimentatie sunt indivizi ce ,,cauta,, viata, cauta Divinitatea, cauta implinirea.
Albastrul este o culoare completa, care nu se poate obtine prin combinarea a doua sau mai multe alte culori. Iisus Hristos a fost, in general, reprezentat purtand vesminte de culoare albastra.

Rosul este este culoarea care provoaca omul, oferindu-i putere, siguranta de sine sau autocontrol. Culoarea influenteaza intelectul, provocand persoana sa devina activa, competitiva. Culoarea incita, dinamizeaza, oferind o energie calda, intensa. Rosul este in general folosit ca fiind simbolul pamantului, chiar daca ne duce cu gandul la ,,foc,,.

Galbenul invoca aurul, stralucirea, energia, caldura, viata, divinitatea. Este culoare inteligentei, a armoniei launtrice, a sfinteniei. Este culoarea activitatii mentale si a luminii solare, care ofera inteligenta, intelepciune, entuziasm, dar si o gandire dogmatica, un spirit analitic exagerat, sentimente de neputinta, in cazul in care se foloseste incorect.

Verdele este o culoare linistitoare, ,mediatoare,, intre cald si rece care faciliteaza deconectarea nervoasa. Verdele reimprospateaza, regenereaza, calmeaza, tonifica. Crucea lui Iisus Hristos, ca simbol al sperantei de mântuire, al iubirii si iertarii, a fost adesea reprezentata ca fiind de culoare verde.

Violetul este culoarea initierii, a activitatilor de ordin spiritual. Psihologic insa, se considera a fi o culoare nelinistitoare sau descurajatoare. Si totusi, este culoarea care imbina armonios mentalul cu afectivul, fizicul cu spiritul.

Indigo /Mov este culoarea care exprima deasemenea spiritualitate. Este culoarea compasiunii superioare si a starii de pace inerioara. Culoarea indigo purifica si calmeaza. Persoanele care au preponderent in aura culoarea indigo manifesta o atractie deosebita pentru tot ceea ce este supranatural.

Culoarea foarte putin utilizata in cartile de tarot este portocaliul, in analogie cu a doua chakra. Aceasta culoare a fost oarecum amestecata cu auriul, astfel ca regasim portocaliul doar ca o prelungire a galbenului. In general, portocaliul este considerat a fi cea mai intensa dintre culori, un amestec al planului fizic (rosu), cu planul mental (galben).

In traditia crestina, culoarea Tatalui este albul, culoarea Fiului este albastrul, a Sfântului Duh rosul, a vietii verdele, iar negrul este considerat a fi culoarea caintei. La egipteni, negrul este simbolul renasterii, verdele culoarea vietii vegetale si a sanatatii, albastrul culoarea aerului, iar rosul este considerat a fi culoarea violentei, a agresivitatii si al raului.


_________________________________________________________________________

ARTICOLE

     

CARTEA CARE TE REPREZINTA

 
___________________________________________________

 

Avem, pe langa Karma si un Liber arbitru, permisiunea Divina de a ne trai viata asa cum dorim, sa luam propriile noastre decizii in ciuda Destinului pe care il avem. Chiar daca inainte de a ne incarna stim ce misiune vom avea dupa ce ne nastem, suntem liberi sa amanam, sa modificam sau sa schimbam sensul vietii noastre. Putem evita sa trecem prin anumite experiente, menite sa ne invete anumite lucruri, daca reusim, de exemplu, sa purificam intre timp karma cu pricina (prin diferite metode energetice asupra caora nu ne vom opri in aceasta carte). Acelasi rezultat il vom avea si daca deja am reusit sa asimilam lectiile respective, pe alte cai. Asa ca daca avem posibilitatea de a ne schimba cursul vietii, Tarotul ne poate arata daca inaintam intr-o directie favorabila sau nu. In cazul unui raspuns negativ, ofera sfaturi si posibilitati pe care consultantul poate, sau nu, sa le ia in considerare.

Fiecaruia dupa credinta sa!

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA TAROT

CUNOASTERE DE SINE

 • Horoscopul Personal Tarot
 • Analiza Karmica pe subiect ales
 • Analiza Karmica Personala generala
   

PLANUL SENTIMENTAL

 • Date despre relatia existenta
 • Raspunsuri la intrebari alese
 • Informatii despre viitoarea casnicie
 • Evolutia relatiei actuale

   

PLANUL PROFESIONAL

 • Consultatie in Tarot

PLANUL FINANCIAR

 • Consultatie in Tarot

 

SANATATE

 • Consultatie in Tarot
 • Studiu de Astro-Tarot
 • Raspunsuri la intrebari alese