CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

 

GHIDUL SPIRITUAL

    In aceasta perioada favorabila evolutiei spirituale, un numar tot mai mare de oameni simt chemare pt aflarea adevarului. In acest context, ei incearca sa se apropie de Divinitatea Creatoare.
Pentru a obtine primele confirmari ale evolutiei spirituale, aspirantii se supun la diferite metode de purificare fizica si mentala (vezi articolul: Rolul si importanta chakrelor). Ar fi ideal ca ei sa fie indrumati de instructori sau maestrii spirituali, care au cunostintele necesare, dobandite prin studii si practica indelungata. Rolul acestor instructori este sa indrume pe aspiranti pana cand acestia sunt destui de pregatiti spiritual sa intalneasca maestrul interior sau ghidul spiritual. Din acel moment, rolul lor se incheie.

Un adevarat maestru este acela care nu incearca sa isi mentina elevii toata viata sub indrumarea sa, nici nu incearca sa-I domine psihic prin puterea sa personala. Cu cat un maestru are mai multi elevi care prin metodele sale au reusit sa intre in legatura cu ghidul interior, cu atat el este un maestru mai apreciat si demn de toata stima.

Este bine sa stiti ca intotdeauna ghizii spirituali va ofera ajutor pt ca dvs sa va puteti orienta singuri cum sa actionati. La primele contacte cu ghizii spirituali, poate ca nu veti obtine mari realizari. Ar fi bine sa acceptati ideea ca nu sunteti destul de pregatiti pt a primi mesajele subtile ale ghizilor spirituali. Incercati sa va ridicati mai mult frecventa de vibratie a corpului, prin purificarea cestuia. Dupa un timp, se vor obtine rezultate foarte bune in comunicarea cu ghizii spirituali. Ei au multe subiecte sa va arate sau sa va explice. Ar fi bine sa incercati sa va dezvoltati rabdarea. Perseverand puteti sa va perfectionati legatura cu acestia. Ori de cate ori ezitati sa luati o hotarare, puteti asculta meditatia “Ghidul spiritual”, oferit de editura Vultur ZM (oferta se poate descarca de aici), pt a gasi rezolvare la problema pe care o aveti.

Persoanele extrem de senzitive si perseverente, care au reusit sa practice foarte mult timp contactul cu ghizii, pot primi indrumari si in stare de veghe. Este de retinut faptul ca pt a reusi acest contact, in stare de veghe, este important in dezvaluirea perceptiei lumii invizibile. Ea va poate ajuta sa fiti voi insiva.

Destul de multi afirma ca exista o scoala de initiere astrala. Sunt destul de frecvente situatiile in care netitati superioare apar si in vis. Putem avea acces la aceasta scoala de initiere, mult mai usor, daca practicam visatul constient (vezi cartea “Scoala viselor” de C.D. Ollen Hollen, editura Vultur ZM)

Sunt foarte multe persoane care primesc mesaje astrale fara sa stie de la cine si in ce scop. Ar fi bine sa nu va lasati influentati de entitatile malefice, care incearca sa va impuna anumite actiuni. Se intampla ca o persoana sa primeasca un ordin pt o anumita actiune. Este bine sa nu uitati ca adevaratii ghizi spirituali, nu impun niciodata nimic, ei doar sugereaza. Este necesar sa hotarati dvs cum este mai bine sa actionati.

 

ARTICOLE

 • Vezi si:

- Boala si de ce apare ea
- Cauzele subtile ale bolilor
- Chakrele - purificare, echilibrare...

___________________________________________________

 

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA SPIRITUALITATE

CUNOASTERE DE SINE

 • servicii astrologice
 • Horoscupul Personal
 • Analiza Krmica
 • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
 • Sensul vietii tale
 • servicii numerologie
 • Numerograma Personala
 • consultatii Tarot
 • Horoscopul Personal Tarot
 • Analiza Karmica pe subiect ales
 • Analiza Karmica Personala generala