CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

 

ISTORIA TAROTULUI

    După îndelungi cercetări, se poate observa că istoria cărților de Tarot este și astăzi un mister pe baza căruia se fac multe presupuneri. Știm însă cu certitudine că în anul 1392 Jacquemin Gringonneur a pictat trei seturi de cărți pentru regele Charles al VI-lea al Franței și că Setul Visconti - Sforza a fost pictat de mână pe la mijocul secolului al XV lea (cea mai completă versiune a acestui set conținea 74 de cărți nenumerotate).
    În anul 1781 a fost publicată o carte în Franța, a cărui autor este Antoine Court de Gebelin. În lucrarea sa, el a presupus că Tarotul își are originea în Egiptul antic. De asemenea, în anul 1855, Eliphas Levi a publicat și el o carte în care a susținut că Tarotul a fost creat înainte cu 35,000 de ani de către Hermes sau Thoth, zeul magiei în Egipt. A relatat că secretul cărților se poate găsi în imaginile acestora și că ar cuprinde misterul Bibliei, al Kabbalei și al altor scrieri vechi de acest fel.
     Tarotul de Marsillia este unul din cele mai vechi seturi și are la bază gravuri în lemn. Celtic Cross este un set care conține 10 cărți create în jurul anului 1890 de către un membru sau asociat al mișcării Golden Dawn. In secolul al XIX-lea, Arthur Edward Waite, a îndrăznit să ne ofere un nou mod de a înţelege Tarotul, după ce s-a separat de ordinul Golden Dawn. Alături de talentata artistă Pamela Colman Smith, a reușit să se impună în acest domeniu, dovadă fiind faptul că setul Rider-White se afla printre cele mai folosite/cunoscute, alături de cel Marsilian.
    Cărțile au fost cunoscute, la început, sub numele de "Naibi" (NABAB în sanscrită înseamnă guvernator, înlocuitor). Actualul nume ar putea să derive de la "Tarocco", apărut în Italia, sau de la un afluent al râului Po, pe nume Taro. Insă mulți consideră că denumirea de Tarot vine de la propoziția "Rotataro orat tora ator", ce înseamnă "ROATA TAROT ANUNȚĂ LEGEA LUI ATHOR". Și iată că din nou ne confruntăm cu mai multe variante.
    O alta, susține că numele de TAROT ar putea provenii din două cuvinte egiptene: <tar>= cale sau drum și <ro> care ar însemna rege sau regal, luându-le sensul de <calea regală a vieții>. Tot egiptenii dețin în vocabular cuvântul Taroet care înseamnă <cel care este consultat>. A mai fost asociat și cuvintelor: Tarok (Persana) ce semnifică “raspunde”, Taru (hinduși) ce semnifică “înțelepciune”, și am putea continua la fel, mult și bine, până când am elimina toate variantele. Cert e că se numește Tarot și că este o artă divinatorie care are mai multe întrebuințări decât cea a aflării viitorului.
_________________________________________________________________________

ARTICOLE

     

CARTEA CARE TE REPREZINTA

 
___________________________________________________

 

Avem, pe langa Karma si un Liber arbitru, permisiunea Divina de a ne trai viata asa cum dorim, sa luam propriile noastre decizii in ciuda Destinului pe care il avem. Chiar daca inainte de a ne incarna stim ce misiune vom avea dupa ce ne nastem, suntem liberi sa amanam, sa modificam sau sa schimbam sensul vietii noastre. Putem evita sa trecem prin anumite experiente, menite sa ne invete anumite lucruri, daca reusim, de exemplu, sa purificam intre timp karma cu pricina (prin diferite metode energetice asupra caora nu ne vom opri in aceasta carte). Acelasi rezultat il vom avea si daca deja am reusit sa asimilam lectiile respective, pe alte cai. Asa ca daca avem posibilitatea de a ne schimba cursul vietii, Tarotul ne poate arata daca inaintam intr-o directie favorabila sau nu. In cazul unui raspuns negativ, ofera sfaturi si posibilitati pe care consultantul poate, sau nu, sa le ia in considerare.

Fiecaruia dupa credinta sa!

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA TAROT

CUNOASTERE DE SINE

 • Horoscopul Personal Tarot
 • Analiza Karmica pe subiect ales
 • Analiza Karmica Personala generala
   

PLANUL SENTIMENTAL

 • Date despre relatia existenta
 • Raspunsuri la intrebari alese
 • Informatii despre viitoarea casnicie
 • Evolutia relatiei actuale

   

PLANUL PROFESIONAL

 • Consultatie in Tarot

PLANUL FINANCIAR

 • Consultatie in Tarot

 

SANATATE

 • Consultatie in Tarot
 • Studiu de Astro-Tarot
 • Raspunsuri la intrebari alese