CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscupul Personal
Analiza Krmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

VENUS IN ASTROGRAMA UNUI BARBAT

Venus în astrograma unui bărbat arată de ce tip de femeie este atras, mai ales din punct de vedere sexual și ce își dorește de la o femeie. Venus în astrograma personală oferă multe indicii referitoare la partenera ideală pentru un bărbat. Când vine vorba de a determina ce calități sau trăsături de caracter un bărbat găsește atractiv la o femeie, este important să aruncăm o privire la poziționarea lui Venus în astrograma sa. Ca urmare, zodia în care se află Venus arată o mare parte din ceea ce el va găsi atractiv la o femeie, după ce gen de femeie va întoarce capul.

Și Luna are rolul ei în felul în care un bărbat privește femeile și trebuie privită întreaga astrograma pentru a avea o imagine de ansamblu.

Un bărbat are cea mai bună compatibilitate, pentru o relație romantică, intimă, cu o femeie care este născută (sau are Ascendentul) în zodia în care el are planeta Venus în astrograma personală. De exemplu, dacă un bărbat are Venus în Capricorn, este cel mai compatibil cu o femeie care este născut în zodia Capricorn sau are Ascendentul în Zodia Capricorn.


Venus în zodii :

Un bărbat cu Venus în Berbec: este atras de genul de femeie mai "băiețoasa", independentă, îndrăzneața, aventuroasă și spontană. Ca să-ți faci o idee gândește-te la "Xena, Prințesa războinică". Îi va respecta libertatea, ba chiar o va încuraja să fie cât mai independentă. Acest bărbat admiră la o femeie puterea și curajul. Îi place să fie provocat și sedus de o femeie asertivă. În viziunea lui, o femeie trebuie să fie puternică, competitivă, luptătoare, activă, directă, hotărâta, să aibă un fizic atletic - respectă o femeie care-i ține piept. Poate fi atras de "femei în uniformă" de femei care lucrează în armată, poliție, etc. Nu-i plac femeile sensibile, timide sau nehotărâte.

Un bărbat cu Venus în Taur: este atras de femeile calme, senzuale, drăgălașe, simple, naturale și practice. Pentru acest bărbat o femeie trebuie să fie femeie în sensul tradițional. E foarte important pentru el ca o femeie să-și demonstreze afecțiunea fizic, prin mângâieri, săruturi, atingeri și să se bucure de plăcerile fizice alături de el (mă refer la toate cele 5 simțuri: mâncare bună, o muzică bună, să se uite la un apus de soare împreuna, un parfum bun, etc). Ar putea fi deosebit de atras de femeile care cânta, care au o voce frumoasă sau care iubesc natura și animalele. Nu sunt pe gustul lui femeile prea energice, independente sau agresive.

Un bărbat cu Venus în Gemeni: este atras de genul de femeie inteligență, vioaie, jucăușa, subțirica, schimbătoare, genul de femeie mai degrabă interesantă și spirituală decât frumoasă și plictisitoare. Poate fi sedus de o femeie care-l face curios, care flirtează cu el, cu care poate avea o conversație interesantă sau care e fie vorbăreața, fie bună ascultătoare. Acest bărbat se simte confortabil într-o relație în care comunicarea joacă un rol important. Unui bărbat cu Venus în zodia Gemeni nu-i place deloc să se plictisească, de aceea apreciază femeile extrovertite, exuberanțe, interesante, care-l stimulează mental. E posibil să-i placă mâinile unei femei și felul în care gesticulează cu ele.

Un bărbat cu Venus în Rac: este atras de genul de femeie dulce, caldă, sensibilă, emotivă, feminină, romantică, familistă, de casă, o femeie care să-l îngrijească și să se comporte cu el ca și cum ar fi mama lui. Idealul lui de femeie este fie o femeie mămoasa în comportament (sau care să-i aducă aminte de mama lui) - fie o femeie care arată fizic ca o mamă (cu sânii mari, șolduri largi sau chiar care pare gravidă). Nu-i place genul de femeie puternică, agresivă, ostentativă sau o femeie care vrea carieră.

Un bărbat cu Venus în Leu: este atras de femeile care se comportă ca niște regine, strălucitoare, mândre, extrovertite, demne, cărora le place să poarte bijuterii și să fie în centrul atenției. Acest bărbat caută o femeie care să atragă atenția celorlalți din jur, să se mândrească în fața celorlalți cu partenera lui, îi place să vadă că este privită cu admirație. Un bărbat care are Venus în Leu ar putea să se uite, în primul rând, la frumusețea sau popularitatea unei femei și să nu observe că nu există cu adevărat o compatibilitate între el și partenera lui. Este foarte important pentru acest bărbat să o poată admira și respecta pe partenera lui dar și să fie admirat și respectat de partenera lui de viața. Așteaptă ca femeia iubită să-i fie loială, simte nevoia să fie apreciat și, mai ales, să nu fie ignorat (se simte foarte nesigur pe el dacă o femeie face aceste lucruri). Deci dacă partenerul tău are Venus în Leu ar trebui să-l lauzi, să-l măgulești, să-i gâdili orgoliul și să-i acorzi cât mai multă atenție.

Un bărbat cu Venus în Fecioară: este atras de genul de femeie simplă, naturală, pură, îngrijita și curată, îmbrăcata conservator, inteligență, sănătoasa, modestă, eficientă, practică, metodică, loială... Poate fi sedus de o femeie care face lucruri utile pentru el. Bărbații care au Venus în Fecioară caută femeia perfectă și resping multe femei pe care nu le consideră "suficient de...".

Un bărbat cu Venus în Balanță: este foarte atras de femeile frumoase, cu clasă, șarmante, grațioase, feminine, manierate și diplomate, de femeile care știu să facă o impresie bună oriunde merg. Acest bărbat are nevoie de o relație senină, în care să existe armonie și pace. Nu sunt pe gustul lui femeile brutale, violente, agresive și vulgare.

Un bărbat cu Venus în Scorpion: este atras de femeile puternice, geloase, pasionale, misterioase și întunecate. Genul de femeie drăguță îl plictisește... în schimb intensitatea îl interesează. Acest bărbat probabil va testa puterea partenerei lui și nu o va respecta cu adevărat decât dacă îi va arăta că are o personalitate puternică. Sexualitatea este o parte foarte importantă în relațiile bărbatului cu Venus în Scorpion, și poate fi atras de o femeie cu magnetism sau cu un aspectul fățiș sexual. Nu sunt pe gustul lui femeile cu personalitate slabă sau pasive.

Un bărbat cu Venus în Săgetător: este atras de genul de femeie onestă, sinceră, directă, glumeața, optimistă, generoasă, o femeie care e jucăușa un minut și filozoafă în următorul minut. Poate fi atras de femeile străine, din altă țară. În relații are nevoie de "spațiul" lui, de libertate și caută o parteneră care să pună preț pe aceste lucruri.

Un bărbat cu Venus în Capricorn: este atras de o femeie matură, responsabilă, de încredere, competentă, care este social acceptabilă, formală, stabilă și cu un aer aristocratic. Dacă e și o femeie de carieră poate fi și mai atras de ea. Bărbatul care are Venus în Capricorn este uneori atras de femei mai în vârsta decât el, nu îl deranjează dacă femeia este mai mare. Poate părea rezervat și că îi este teamă de angajament, dar ceea ce își dorește cu adevărat este o relație foarte serioasă cu femeia potrivită, care își va asuma responsabilitatea la fel de serios ca și el - și va aștepta atâta timp cât este nevoie, până când e sigur că a întâlnit persoana potrivită.

Un bărbat cu Venus în Vărsător: e atras de tipul de femeie inteligentă, independentă, originală, neconvenționala, cu spiritul liber și cu care să poată comunica. Cei tineri, mai ales, pot fi atrași de femeile care nu sunt cu adevărat disponibile pentru o relație de durată (din cauza distanței sau sunt angajate într-o relație cu altcineva). Și asta pentru că, de obicei, acești bărbați nu sunt pregătiți să își asume angajamente de durată, și dau valoare mai mare nevoii de "spațiu" și libertate decât obligațiilor emoționale ce există în relațiile cu adevărat intime. Când vor fi pregătiți să se angajeze o vor face. Între timp, s-ar putea să fie atrași de "spirite libere", de femei parcă "căzute din spațiu", sau chiar de femei oarecum "ciudate". Idealistele sau rebelele sunt, de asemenea, o atracție specială pentru bărbații cu Venus în Vărsător.

Un bărbat cu Venus în Pești: este atras de genul de femeie romantică, foarte feminină, sensibilă, emoționala, pasivă, visătoare, fragilă, și în mod special de de o femeie care este plină de compasiune, grijulie şi altruistă. Ar putea fi atras de femeile mai ales creative sau imaginative, cum ar fi artistele sau poetele.

Dacă te interesează, citește și articolul despre Marte în astrograma unei femei.

Am încercat să descriu, în câteva cuvinte, planeta Venus în cele 12 zodii, privind Venus din perspectiva partenerei ideale pentru un bărbat. Pe parcurs voi mai scrie despre compatibilitatea astrologică, voi descrie mai în amănunt planetele Venus și Marte, etc.

Dacă vrei să mă întrebi ceva, nu ai înțeles ceva, ai vreo completare de făcut sau vreo sugestie, te rog să scrii în rubrica de comentarii.

Vrei să aprofundezi subiectul, să afli mai multe despre astrologia relaționala și despre compatibilitate astrologică? Iți recomand o carte, scrisă de un mare astrolog care mie îmi place foarte mult. Stephen Arroyo: Astrologie relațională vol. 1. De la suflet la suflet - a fost tradusă de curând, în 2010, la Editura: Solaris Panaceu.

Articol partial preluat de pe blogul Lecturi Astrologice, semnat de Gianina

(http://lecturiastrologice.blogspot.com/2010/06/venus-in-astrograma-partenera-potrivita.html  )

_____________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA ASTROLOGIE

CUNOASTERE DE SINE

 • Horoscop Personal
 • Analiza Krmica
 • Stabilirea Orei de Nastere
 • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
 • Sensul vietii tale

PLANUL SENTIMENTAL

 • Horoscopul Cuplului (sinastrie)
 • Horoscopul Karmic al Cuplului
 • Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
   

PLANUL PROFESIONAL

 • Predispozitii astrale

PLANUL FINANCIAR

 • Predispozitii astrale