CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

CARTEA ZILEI

IMPARATEASA - simbolizeaza forta inepuizabila a naturii, cu ajutorul careia este perpetuata viata. Ea reprezinta vitalitatea si fertilitatea, cresterea si nasterea noului.

Afla ce carte te reprezinta!

 

 

 

 

MAGAZIN

CURSURI PENTRU EVOLUTIE SPIRITUALA (la distanta)
 

Pe Astronet.ro, in rubrica MAGAZIN, gasiti un numar de 7 CURSURI pentru evolutie spirituala care se pot realiza la distanta. Mai multe detalii gasiti in josul paginii. De asemenea, va punem la dispozitie CARTI tiparite, CARTI in imagini si CD-uri audio, toate pentru evolutie spirituala.

______________________________________________________________

Cursul pentru GIMNASTICA MINTII

Pentru omul mileniului III, problema timpului a devenit tot mai acuta. Din dorinta de a fi de ajutor celor interesati sa invete “Gimnastica mintii”, oferim mai multe posibilitati de studiu utile si deosebit de eficiente. “Gimnastica mintii” isi propune sa dezvolte abilitati precum: puterea de concentrare, imaginatia creatoare, dorinta de purificare mentala si fizica, linistea interioara, relaxarea, combaterea stresului, vederea astrala, posibilitatea de a folosi puterea subconstientului.
Exercitiile prezentate sunt alcatuite din doua parti:
- relaxarea preliminara: 5 minute;
- meditatia activa: 11 minute.
Efectele benefice ale acestor cursuri apar gradat, in functie de receptivitatea fiecarei persoane:
- efecte rapide din prima zi (sau din primele zile) apar la persoane senzitive;
- efecte bune apar din primele saptamani la persoane cu receptivitate medie.

Carte + 8 cd-uri  56 RON Carte + 8 cd-uri  56 RON Carte + 8 cd-uri  56 RON

 

Adresa de contact: consultatii@hotmail.com

 

Cursul pentru PRANOTERAPIE

Doriti sa va gasiti partenerul astral (DUALUL) in aceasta viata?

Daca raspunsul este afirmativ, va sugeram sa va inscrieti la CURSUL de PRANOTERAPIE, care este o metoda practica pentru terapie si evolutie spirituala destinata tuturor persoanelor ce simt chemare catre domeniul ocult. Printre altele, cursul va ajuta sa va mariti perceptia la nivelul celor sapte chakre si al celor sapte corpuri fine. De asemenea, vi se dezvolta vederea astrala (clarviziunea) si intuitia.
Pentru inceput, este bine sa retineti ca omul comunica cu mediul inconjurator prin sapte zone energetice principale, numite chakre. Prin intermediul lor are loc in permanenta un schimb de energii subtile intre om si mediul inconjurator sau intre om si Univers. Fiecare chakra influenteaza functia unei glande cu secretie interna, care la randul ei influenteaza functia organelor cu care are legatura directa. De aceea este foarte important sa invatam sa ne purificam chakrele. In realitate, prin purificarea lor ne purificam corpul fizic si corpurile fine.
Practicand zilnic Pranoterapia va puteti imbunatati starea de sanatate fizica si psihica. Daca in corpurile fine exista in curs de formare o afectiune, ea poate sa fie stopata sau atenuata, iar cu o practica zilnica, sa fie minimalizata si indepartata.

1. NIVELUL I - Trezirea energiei vitale - urmareste curatarea chakrelor si consolidarea aurei, acumularea pranei, cresterea fortei mentale, a puterii de concentrare, a perceptiei si a clarviziunii. Se pot face tratamente de echilibrare energetica pentru persoanele interesate. SE REFACE AURA ÎN ZONELE AFECTATE. Deveniti mai buni si mai intelegatori. Va puteti adapta mai usor la solicitarile cotidiene. Gandurile vor deveni mai clare. Dispar tensiunile interne. Se dezvolta iubirea neconditionata. Va puteti accepta mai usor soarta. Se mareste armonia cu Universul.

Cursul de Pranoterapie Nivelul I este compus din 24 de CD-uri la pretul de 15 ron/buc = 360 ron.

 

2. NIVELUL II - Echilibrarea chakrelor

Corpul uman poate fi mentinut in stare buna de sanatate pana la o varsta inaintata printr-un efort minim, daca se echilibreaza chakrele si corpurile fine.
Pentru a se putea intelege mai bine rolul si importanta echilibrarii chakrelor, sa ne imaginam ca fiecare chakra este legata de un animal: un elefant, un cangur, un mistret, un sarpe, o vulpe, un tigru si un vultur. Aceste animale sunt legate intre ele in asa fel incat, daca unul se misca, celelalte pot fi antrenate in miscare. Fiecare animal reprezinta o chakra si va solicita corpul in felul sau, va trage corpul intr-o directie. La final, animalul cel mai puternic va trage dupa el celelalte animale. Acum incercati sa va ganditi ca chakra cea mai dezvoltata va influenta celelalte chakre. De exemplu, oamenii care sunt foarte atasati de valorile materiale vor influenta prin Muladhara chakra si celelalte chakre.
Fiecare chakra este influentata de o anumita planeta a sistemului solar. In functie de zodia in care sunteti nascut, in fiecare zi a saptamanii exista o planeta care va influenteaza mai mult o chakra. Cunoscand aceste aspecte, este relativ usor sa stimulati in fiecare zi a saptamanii chakra corespunzatoare prin intermediul meditatiilor active inregistrate pe suport magnetic.

Evaluarea chakrelor

Desi a fost parcursa prima etapa din cursul de Pranoterapie, este posibil sa constatati ca mai sunt probleme care persista. Pentru cei interesati, va prezentam mai jos un test rapid de evaluare pentru a putea stabili cum functioneaza chakrele dumneavoastra:
1. dezechilibre pentru chakra Muladhara, care se pot manifesta prin: vorbit in exces, neincredere in reusita, neincredere in propria persoana, constipatie, demineralizare a corpului, oboseala nejustificata;
2. dezechilibre pentru chakra Swadhistana, care se pot manifesta prin: neliniste, teama nejustificata, lipsa relatiilor intime sau relatii intime in exces, teama marcanta pentru viitor, lipsa de adaptabilitate la situatii noi de viata, agresivitate fata de sexul opus, mancat in exces, lipsa senzatiei de sete sau consum mic de apa;
3. dezechilibre pentru chakra Manipura, care se pot manifesta prin: gandire negativa, emotivitate, timiditate, ganduri ascunse, anxietate, agresivitate in general, sentimente de ura in general;
4. dezechilibre pentru chakra Anahata, care se pot manifesta prin: lipsa de afectivitate, se ataseaza usor de animale, pentru ca vad in ele un prieten fidel, sentimente de dragoste reprimate, sentimente de ura fata de alte persoane, teama de a nu fi ranit sau dezamagit in dragoste;
5. dezechilibre pentru chakra Vishudha, care se pot manifesta prin: emotii reprimate, lipsa de comunicare, nemultumire permanenta, lipsa unui scop spiritual in viata;
6. dezechilibre pentru chakra Ajna, care se pot manifesta prin: lipsa de credinta, lipsa de preocupare spirituala, depresie, lipsa de imaginatie;
7. dezechilibre pentru chakra Sahasrara, care se pot manifesta prin: lipsa de intuitie, lipsa constiintei cosmice (se refera la faptul ca omul este o mica parte a Universului).
Daca va regasiti in enumerarea de mai sus, ar fi bine sa acceptati situatia ca atare si sa incercati sa agreati ideea de a va face un program zilnic pentru echilibrarea chakrelor si evolutie spirituala.

 

Carte + 10 Cd-uri 75 ron
 
Carte + 10 Cd-uri 75 ron Carte + 10 Cd-uri 75 ron Carte + 10 Cd-uri 75 ron

Carte + 10 Cd-uri 75 ron Carte + 10 Cd-uri 75 ron Carte + 10 Cd-uri 75 ron


3. NIVELUL III - Echilibrarea corpurilor fine.

Acest nivel de cunoaştere reprezinta a treia etapa in alimentatia cu prana.
Corpurile fine sunt alcatuite din fluide foarte fine. Pe masura ce va veti purifica, veti incepe sa observati in jurul corpului fizic o forma luminoasa, care poate avea diferite culori.
Fiecare corp energetic se afla in legatura directa cu una din chakrele principale. Legatura intre corpurile fine şi chakre este realizata prin reteaua de nadisuri. Circulatia energiei prin corpurile fine poate fi comparata cu circulatia sangelui prin corpul fizic. Potrivit parerii unor autori, intre chakre şi corpuri fine, precum şi in interiorul corpurilor fine, exista 72.000 de nadisuri. Ele alcatuiesc o retea vasta de comunicare energetica. Nadisurile principale sunt: Ida, Pingala şi Sushumna. Vibratia fiecarui corp energetic variaza in functie de chakra cu care este in legatura directa. Actionand asupra unei chakre, sunt influentate in mod indirect şi celelalte chakre. Actionand asupra unui corp energetic, influentam şi celelalte corpuri fine.
Fiecare corp energetic are o anumita culoare. Aceasta culoare variaza in functie de starea emotionala, de modul in care gandim despre anumite subiecte sau in functie de starea de sanatate.
Orice dezechilibru energetic se formeaza intai in corpurile fine, sub forma unei pete de culoare mai inchisa. Dupa un timp, echivalent cu mai multi ani, aceasta pata de culoare se mareşte si patrunde, prin corpurile fine, mai aproape de corpul fizic, pana cand il atinge. Din acel moment, in corpul fizic apar primele semne care avertizeaza instalarea unei afectiuni.
Este de retinut faptul ca, practicand Pranoterapia, va puteti imbunatati starea de sanatate fizica şi psihica. Atunci cand in structura corpurilor fine exista in curs de formare o afectiune, aceasta poate fi stopata sau atenuata prin practica zilnica.
Boala reprezinta o atentionare pe care corpul o manifesta in situatia in care armonia cu Universul a fost grav perturbata. Chakrele nu mai au o activitate corespunzatoare şi nu mai pot asigura un schimb eficient de energii subtile cu mediul inconjurator. Ca urmare, corpul fizic şi corpurile fine acumuleaza toxine. Daca situatia dureaza o perioada de timp mai indelungata, se apeleaza la rezerva de energii subtile care este inmagazinata in corpurile fine, ceea ce poate conduce la o stare de devitalizare pregnanta. Fiinta umana are posibilitatea de a transforma energiile subtile inmagazinate in corpurile fine superioare, in energii subtile cu o frecventa de vibratie mai joasa specifica corpurilor fine inferioare.
Atunci cand veti incepe sa vedeti corpurile fine, este posibil sa observati şi zone mai inchise la culoare. In principiu, fiecare om ar putea sa se purifice, pentru a vedea aura şi corpurile fine.

8 Cd-uri audio=56 ron 8 Cd-uri audio=56 ron 8 Cd-uri audio=56 ron 8 Cd-uri audio=56 ron

8 Cd-uri audio=56 ron 8 Cd-uri audio=56 ron 8 Cd-uri audio=56 ron

Adresa de contact: consultatii@hotmail.com


ALTE CURSURI PENTRU EVOLUTIE SPIRITUALA LA DISTANTA

PURIFICAREA CHAKRELOR  - Carte + 8 CD-uri = 60 Lei

PURIFICAREA CHAKRELOR PENTRU AVANSATI -  8 CD-uri = 64 lei

PREVENIREA IMBATRANIRII : 150 lei
Cursul este alcatuit din urmatoarele carti audio:
1 - Relaxare rapida - metoda practica de linistire a gandurilor si de refacere a resurselor energetice ale corpului fizic;
2 - Muladhara chakra - metoda practica (5 exercitii);
3 - Swadhistana chakra - metoda practica (5 exercitii);
4 - Manipura chakra - metoda practica (5 exercitii);
5 - Anahata chakra - metoda practica (5 exercitii);
6 - Vishuda chakra - meditatie activa (5 exercitii);
7 - Ajna chakra - metoda practica de lucru (5 exercitii);
8 - Sahasrara chakra - metoda practica de lucru (5 exercitii);
9 - Autoregenerare - metoda practica de lucru cu subconstientul;
10 - Sunt eu insumi - metoda practica de lucru cu subconstientul.

PURIFICAREA KARMEI - 150 lei
Pentru persoanele interesate sa isi purifice karma, recomandam urmatoarele carti audio:
1 - Karma purificata - meditatie activa (10 exercitii);
2 - Lumina purifica - meditatie activa;
3 - Muladhara chakra - meditatie activa (5 exercitii);
4 - Swadhistana chakra - meditatie activa (5 exercitii);
5 - Manipura chakra - meditatie activa (5 exercitii);
6 - Anahata chakra - meditatie activa (5 exercitii);
7 - Vishudha chakra - meditatie activa (5 exercitii);
8 - Ajna chakra - meditatie activa (5 exercitii);
9 - Sahasrara chakra - meditatie activa (5 exercitii);
10 - Trezirea energiei vitale - meditatie activa.

MEDITATIE ACTIVA - 150 lei
Cursul este compus din urmatoarele carti audio:
1. Armonia cu Universul - meditatie activa;
2. Constientizarea energiei vitale - meditatie activa;
3. Cele patru elemente primordiale - meditatie activa;
4. Puterea gandului - meditatie activa;
5. Cresterea fortei mentale - meditatie activa;
6. Echilibrare energetica - meditatie activa;
7. Purificarea subconstientului - meditatie activa;
8. Meditatia iubirii neconditionate - meditatie activa;
9. Karma purificata - meditatie activa;
10. Ghidul spiritual - meditatie activa.

Adresa de contact: consultatii@hotmail.com