CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

MERSUL TE DEFINESTE

O privire atenta asupra unui individ ne poate oferi o serie de indicii privind starea sa mentala sau fizica. Unele indicii pot fi mai sigure, altele relative sau doar orientative.

Stim sa apreciem, spre exemplu, starea de nutritie generala a unei persoane, observandu-i talia. De asemenea, la prima vedere putem identifica diverse boli, precum CIFOZA, la indivizii care detin extremitatea cefalica si gatul aplecate inainte, cu spinarea indoita tot inainte, formand o curbura inapoi (cocoasa). Asadar, nu putem contesta ceva atat de evident, atat de simplu si atat de graitor.

Un aspect anormal, particular al unei regiuni oarecare din corpul unei persoane poate fi datorat unei deformari locale/regionale sau unei atitudini vicioase, limitate.

Mersul modificat sau tulburat, dificil sau defectuos al unui individ poate constitui uneori un motiv pentru care se consulta medicul. Iar pentru acel medic, constatarea unui mers anormal poate constitui un semnalizator de boala. Mai mult decat atat, mersul face parte din personalitatea fiecaruia.

Mersul rigid, intepenit este produs de afectiuni ale sistemului nervos.

Mersul sinergic, dezordonat (nu datorita contracturilor si neregularitatii, disarmoniei miscarilor care concureaza la mers) este produs de afectiuni ale sistemului nervos central (zig-zag, etc).

Mersul care imbina cele doua categorii de mai sus sunt produse tot de anumite afectiuni ale sistemului nervos, de screloza in placi, de spasmul de torsiune.

Mersul leganat este produs de doua afectiuni: miopatii si luaxatii congenitale a ambelor articulatii cozofemorale.

Mersul asimetric se datoreaza unor afectiuni neurologice sau periferice (ale membrelor), unilaterale sau cu expresie unilaterala, paralizii nervoase, periferice, afectiuni osoase, nervoase, articulare, musculare.

Studiind mersul unei persoane se ia in considerare nu numai ansamblul lui dar si comportamentele lui ( care exprima insusiri sau defecte).

Mersul regulat, cu pasi egali, ritmici, de masura potrivita, este mersul unui om normal, al omului simplu, mediu, ponderat, echilibrat, cu mintea adunata, care poate fi de o spiritualitate inalta dar si de o mediocritate crunta, insa coerent, stapan pe mintea si simturile sale.

Mersul apasat, solid si ferm, o calcatura puternica, grea, mai expresiv, denota un individ sigur pe sine, cu un temperament puternic, echilibrat, sanguin, daca pasii sunt regulati, armonici. Daca pasii sunt neregulati, mai putin ritmici, daca mersul comporta mici salturi, zvacniri, dar este apasat, rigid, atunci vorbim despre un individ prea sigur pe sine, prea convins de superioritatea lui, despre un ingamfat, un oroglios, samd. Iar daca mersul are caracter chiar pompos, presupunerea de dinainte devine si mai evidenta.

Un mers tot regulat, ritmic, dar lent, negrabit, agale, cu calcarea moale, imprima ideea de temperament echilibrat dar inert, flegmatic. Daca se misca foarte lent, vorbim de un individ trist, depresiv, slab, abatut, sau de un om lenes, trandav, un inadaptat social.

Un mers gratios, ondulat, usor, cu calcatura fina, mai ales la o femeie, denota o persoana fina, cu spirit rafinat, subtil, sensibilitate mare, simt artistic uneori, cu gusturi alese. Daca mersul este prea ondulat, prea studiat, voit gratios, atunci vorbim despre femei cuceritoare, despre barbati cu inclinatii perverse, viciosi sau chiar despre homosexualitate in unele cazuri.

Mersul pripit, cu pasi marunti, repeziti, precipitati denota nervozitate sau timiditate, insa de cele mai multe ori, acest mers marturiseste insusiri negative, slabiciune, lipsa de fermitate.

Calcatura piciorului, a talpei, a labei, deasemenea, ne ofera indicii despre personalitatea unui individ.

Calcatura din plin, egala, pe toata talpa, in mod uniform, denota o persoana echilibrata, cu calitati alese, de logica, ratiune. Calcatura apasata pe toc, dar la mijlocul acestuia, semnaleaza un tip solid, poate chiar mandru sau violent.

Calcatura laterala in exterior indica manierism, mandrie, superficialitate. Calcatura laterala in interior, indica un spirit dezordonat, incert, bizar, neglijent, vicios.

Calcatura accentuata pe varful piciorului indica o fire neatenta, incerta, nu rareori slab dotata intelectual.

 

Bibliografie: Baze clinice pentru practica medicala, vol 2, de A. Paunescu-Podeanu, editura medicala.

ARTICOLE

  • Vezi si:

 - Sistemul Astral de Vindecare
 - Tratamente

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA TERAPII

SANATATE

  • Studiu de Astro-Tarot.
  • Raspunsuri la intrebari alese
  • Tratamente cu ENERGIE la distanta
  • Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
  • Sprijin pentru tratarea Autismului

____________________________________________________________________