CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

NUMERELE 7 SI 13

Cred ca nu mai e necesar sa amintesc ca Numerologia e o stiinta veche. Ea se regaseste la toate civilizatiile vechi. Nimeni nu poate spune cu exactitate de unde a aparut si cum, insa cunoastem ca aceasta stiinta a fost ascunsa iar metodele de initiere erau destul de complicate. Numerologia implica cunostinte de matematica, geometrie, filosofie, fiziologie, si multe altele.

Studiul cifrelor inseamna mai mult decat operatii, analize, s.a.m.d. Aici numarul inseamna ceva mai mult. Numarul detine o vibratie, un cod, un simbol, care interpretat corect, poate dezvaluii destine, caractere, solutii si cunoastere spirituala.

Cifrele detin o forta Divina, un mister, iar studiul ne poate conduce pe carari nebanuite, pt ca in fond, si cuvintele sunt cifre.

In trecut, pt cifre nu existau simbolurile ce le detinem astazi. Pt a exprima cifrele, se foloseau tot litere, astfel ca ele aveau si insemnatate numerica.

In zilele noastre, o curiozitate aparte o constituie numerele norocoase ale fiecaruia, precum si importanta sau influenta numerelor 7 si 13.

Toata lumea cunoaste zicala "cei 7 ani de acasa", toata lumea a auzit ca daca o casnicie trece peste al 7-lea an, atunci totul va fi bine. Cu totii stim ca exista 7 zile si ca, in trecut, in Astrologia cunostea 7 planete (aici si Luna se ia in considerare, chiar daca nu e o planeta).

Soarele, Ra, sau marele imparat, Magicianul (Tarot), Creatorul sau Atotputernicul (mitologie), este atribuit zilei de Duminica. Luna reprezinta ziua de Luni, Marte ziua de Marti, si tot asa.

Cei 7 ani de acasa reprezinta prima etapa a vietii fiecaruia dintre noi. Aceasta etapa e cea mai importanta din intreaga viata. Atunci invatam sa vorbim, sa ne comportam, sa folosim mainile, picioarele, mintea, s.a.m.d. Parintii nostrii si noi, ca si parinti, trebuie sa ne ocupam de educatia copiilor in acesti 7 ani. Este o responsabilitate enorma si lucrurile trebuiesc luate in serios.

In primul rand, din dorinta de a ascunde unele adevaruri ale vietii, in momentul in care copilul intreaba, parintii au obiceiul de a mintii. Nu o fac cu intentie rea, insa pe masure ce creste, copilul realizeaza cum stau treburile si invata sa minta la randul sau, pt ca si el a fost mintit cand a fost mic. Tot asa, increderea in parinti se stinge. Daca ei au fost primii oameni care l-au mintit si au ascuns de el informatii de tot felul, pe masura ce creste, nu va apela la parinti, cand vine vorba de dragoste, sex, samd. El va mintii sau v-a ascunde, pt ca de mic a invatat ca e o rusine sau ca nu trebuie sa se discute anumite lucruri. Minciuna nu este o solutie. Chiar daca intrebarile copiilor pot fii uneori subiecte "tabu".
Despre acest subiect s-au scris multe carti, am vazut multe emisiuni la TV, astfel ca nu voi mai insista.

De la 7 la 14 ani, se poate vorbii de o noua etapa in viata unui om. Individul trece usor de la stadiul de copil catre stadiul in care descopera si simte, atinge si cauta sa isi formeze o personalitate proprie si nu cea dirijata de parinti, timp de 7 ani.
Acum intervin cei din afara familiei, colegii de scoala, anturaje, curiozitati, precum si nevoia de a explora necesitatea de a fii atinsi.

Tot in aceasta perioada se dezvolta sexual, iar toate aceste schimbari incep sa se observe pe propriul corp. Binenteles ca vor dorii si vor reusii sa constientizeze ce li se intampla, insa comunicarea cu parintii este foarte importanta in aceasta etapa. Parintele trebuie sa isi indrume copilul, sa-l ajute si sa-l sfatuiasca asa cum crede de cuviinta.

Celelalte etape de cate 7 ani de zile (14-21, 21-28, etc) sunt la fel de importante. Insa cu totii suntem mult mai responsabili de propriile noastre actiuni. Dupa 21 de ani putem presupune ca suntem in stare sa ne conducem propria viata, sa luam fraiele in mana. Unii cresc mai repede, altii mai incetisor, insa aceasta este varsta la care majoritatea isi iau viata in propriile sale maini, parasind casa parinteasca. Parintii ne vor fi alaturi toata viata lor, insa de acum, suntem responsabili pt tot ceea ce intreprindem.

Numarul 7 este deseori asociat cu "lucky seven", numarul 7 norocos, insa fiecare om are propriul sau noroc, propriul sau numar, care poate nici nu e influentat de acest 7, decat indirect.

De exemplu, cele mai bun numar pt noroc e numarul 3, cele mai bune numere pt bani sunt 3 si 9, pt dragoste, 9, 2, 6, casatorie 2 si 6, iar numarul 7 este cu "noroc" in afaceri, in arta de a face bani, in probleme de izolare, libertate, samd.
Asadar, daca luam in considerare jocurile de noroc, putem spune ca numarul 7 este cu noroc. Insa aceasta sansa de castig, pe baza acestui numar, a fost dusa la extrem.

Numarul 13 este un numar care in fond si la urma urmei e considerat ca fiind 4 (3-+1) in numerologie. Numarul 4 nu este un numar ales la intamplare. Aduceti-va aminte de cele 4 elemente (aer, apa, foc, pamant), de Tarot (cupe, bate, spade si monede), de omul in totalitatea sa (format din spirit, suflet, lumina si trup), numele JEHOVAH, (JHVH), de crucea sfanta, samd. Totusi, de unde vine legatura lui 13 cu ghinionul?

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o supersitie a numarului 13, dar la ei aducea noroc. Ei credeau ca sant 12 trepte ale scarii care duce la viata eterna. Atingand a 13-a treapta inseamna ca ai trecut dincolo. Numarul 13 era asociat la ei cu nemurirea.
Pe vremea romanilor, a aparut si superstitia negativa a numarului 13. Pentru crestini la Cina Cea De Taina au fost 12 invitati. Dar a venit al 13-lea, care era Iuda Iscariotul ce l-a tradat pe Iisus. Din ziua aceea numarul 13 e considerat ca aduce ghinion.

Deseori i se da numele de autodistrugator. Intr-o carte de specialitate am gasit in dreptul acestui numar, definitia de "acumulare si autodistrugere", insa la descriere se spunea cu totul altceva despre cel nascut in data de 13:

<<Un numar practic cu capacitatati de a face schimbari pe scara larga. Foarte muncitor. Este nevoie sa asculte mai mult opiniile celorlalti. Mult mai vulnerabil si mai sentimental decat vrea sa para. Un numar al surprizelor>> (Forta secreta a numerelor, ed Euromarket SRL).

Exista si alte exemple, insa cred ca s-a inteles unde am dorit sa ajung.
Omul e un personaj complex. Nu ajunge sa se ia in considerare doar ziua nasterii sale. Acest numar e o mica parte din ceea ce inseamna o "matrice numerologica'. Aici se ia in considerare intreaga data a nasterii (zi, luna, an), precum si numele complet din certificatul de nastere (chiar daca acesta a fost scris gresit).
Astfel ca acest numar 13, e relativ si nu se poate spune nici ca aduce noroc si nici ca aduce ghinion.

Numerologia opereaza cu numerele de la 1 la 9, la care se mai adauga numerele maestre (11, 22, 33, 44).
Analiza fiecarui numar dupa Elephias Levi, arata cam asa:
0= Unitatea Universala
1= Puterea suprema
2= Intelepciunea absoluta (binarul, alb-negru, etc)
3= Inteligenta infinita
4= Bunatate (crucea, echilibrul)
5= Dreptate sau rigoare
6= Frumusete
7= Victorie
8= Eternitate
9= Fecunditate (noua luni, nasterea, adevarul complet)
10= Realitate sau Unitatea Universala unita cu Puterea Suprema

Aici, numarul 7 este descris ca fiind o victorie, asa ca am putea adauga un punct inplus "superstitiei".

Despre numarul 13, mai putem vorbii si prin prisma Kabbalei si a Tarotului. Aici, numarul 13 reprezinta Moartea (Kabbala-Memn=Moartea; Tarot-Arcana majora 13 Moartea). Totusi, aici nu se vorbeste doar despre moartea in sine. Arcana 13 simbolizeaza de fapt o transformare, un eveniment care se termina pt a incepe un altul. Astfel ca putem vorbii de o continuitate si nu de un sfarsit total. Ceva se sfarseste pt ca altceva sa ii poata lua locul. Spiritual, moartea reprezinta terminarea vietii pe Terra, dar inceputul unei alte vietii pe alte planuri.

Privind din acelasi unghi, putem aduaga ca acest numar 13, este un numar prim, care nu se imparte decat la el insusi si la numarul 1. Ceea ce inseamna ca nu se raporteaza decat la el insusi si la divinitate (care este reprezentata de numarul 1).

Acum fiecare putem trage propriile noastre concluzii, insa inca odata doresc sa amintesc ca omul e un intreg si trebuie luat ca atare. Chiar daca s-a nascut in data de 7 sau 13, a oricarei luni, el poate sau nu sa fie influentat de aceste doua numere. Trebuiesc luate in considerare toate datele, asa cum si la Astrologie, zodia nu il defineste pe om in intregime.

_______________________________________________________________________

ARTICOLE

_____________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA NUMEROLOGIE

CUNOASTERE DE SINE

  • Numerograma personala