CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

OCHII SI PRIVIREA SPUN CINE ESTI

O privire atenta asupra unui individ ne poate oferi o serie de indicii privind starea sa mentala sau fizica. Unele indicii pot fi mai sigure, altele relative sau doar orientative.

In fizionomie, o importanta dominanta o au ochii. Fiindca prin ei se exprima uneori, cu deosebita claritate, starile sufletesti ale fiintei, prin ei se exteriorizeaza ganduri si impulsuri, atitudini psihologice, chiar si unele insusiri temperamentale, intelectuale, ale individului respectiv.

Ochii constituie o adevarata poarta spre lume, insa nu doar de receptare, ci si de transmisie, de expresie.

Prin ce vorbesc ochii omului? Prin care atribute ale lor se manifesta expresivitatea ochilor?

Prin multe: prin marimea, proiectia si desenul lor, prin miscarile globilor oculari si anumite pozitii luate de acestia, prin conformatia si miscarile asociate ale pleoapelor si sprancenelor, dar mai ales prin privire, prin acel flux luminos cuprins in fixarea ochilor pe un anume obiectiv.

Studiul psihologic al privirii merita o atentie speciala. Dar se vor face raportari si la pleoape, sprancene, miscarile ochilor, deoarece, in privire, sunt implicate mai totodeauna si aceste componente.

Privirea serveste nu numai sesizatiei, receptiei de imagini, contactului spre exterior. Prin privire iradiaza spre exterior, buna parte din fiinta insasi, din insusirile ei, din psihicul ei, din ganduri, sentimente.

Dar cum se poate citii cat mai bine, in privirea unei persoane? Care sunt criteriile de orientare?

Exista cateva criterii, cateva linii de orientare in vederea unei judecati fundamentate obiectiv:

- directia privirii si miscarile ochilor, vioiciunea, stralucirea sau opacitatea, slaba lor pilpaire, apoi miscarile concentrate ale sprancenelor si pleoapelor.

Directia si mobilitatea privirii:

- o privire nefixata pe ceva anume, o privire ,,in gol,, exprima mai totodeauna o slaba inzestrare intelectuala, atunci cand e continua, permanenta (este privirea hipotiroidianului, a oligofrenicului, spre exemplu), iar daca este doar de moment, ea tradeaza poate o stare de nedumerire, ori de efort mintal in vederea rememorarii unui fapt uitat, sau poate fi vorba de o privire ,,opaca,, a celui care nu intelege despre ce se vorbeste in momentul respectiv.

- privirea directa, in ochii interlocutorului, exprima de obicei sinceritate, puritate, hotarare, echilibru, atitudine deschisa, fermitate, optimism, eventual atitudine critica. Daca este foarte vie, intensa, aprinsa, fixa, ea poate exprima ura, confruntare, asprime, rautate, duritate, iar daca din contra, este galesa, dulceaga, urmarind privirea interlocutorului, inseamna siretenie sau incercare de imbunare, poate trada asadar, interes nesincer, sentimente nesincere, teatralizarea acestora.

- privirea in jos sau lateral, in laturi, evitand intalnirea cu privirea interlocutorului, exprima de obicei nesinceritate, nesiguranta, uneori vinovatie, sentimente de culpabilitate, rusine, teama sau umilinta, pesimism, tristete. Este o privire care spune ca nu trebuie sa ne incredem in persoana respectiva, ca trebuie sa o tinem sub observatie, sa-i controlam afirmatiile si actiunile. Este vorba despre un om nesigur, cu sentimente neclare, suspecte. Dar rar, o atare privire in jos, poate insemna modestie, umilinta.

- privirea de sus, pe deasupra capului, denota o fire marcanta, un om care se considera a fi superior. Este dominant, trufas, fara respect.

- o privire convergenta usor, marcheaza o persoana intelegatoare, cu spirit patrunzator. Daca convergenta privirii este mare, ea tradeaza o oarecare reducere mentala, scadere de orizont mental.

- divergenta privirii confera o expresie meditativa, ingandurata, preocupata, cu nazuinte spirituale inalte, dar cand este mare, descrie opusul, un spirit dezechilibrat, ingust.

- o privire fixa, imobila, incremenita, exprima fie incordare de atentie in urmarirea unui lucru important, sau spre un pericol iminent, fie sperietura, teama, anxietate, groaza, iar mobilitatea vie aprivirii, cu miscari multiple dezordonate, agitate, tradeaza fie frica, fie manie, furie, fie entuziasm viu, incantare.

- privirea vie, stralucitoare, zglobie, vesela, tradeaza vitalitate, energie, ascutime a mintii.

- privirea slaba, stearsa, opaca, exprima o minte marginita, plata, vibratie afectiva redusa.

(DIVERGENŢĂ = Deosebire, dezacord de păreri, de concepţii, de atitudini; neînţelegere. Divergenţă = (despre o parte a unui complet de judecată) a-şi exprima sau a avea păreri deosebite de ale majorităţii asupra unei pricini judecate.
CONVERGÉNŢĂ, Faptul de a converge; îndreptare spre acelaşi punct, fig. către acelaşi scop)

 

Bibliografie: Baze clinice pentru practica medicala, vol 2, de A. Paunescu-Podeanu, editura medicala.

ARTICOLE

  • Vezi si:

 - Sistemul Astral de Vindecare
 - Tratamente

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA TERAPII

SANATATE

  • Studiu de Astro-Tarot.
  • Raspunsuri la intrebari alese
  • Tratamente cu ENERGIE la distanta
  • Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
  • Sprijin pentru tratarea Autismului

____________________________________________________________________