CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

POLARITATILE PLANETELOR

Bine v-am găsit!
În cadrul acestui articol vom discuta despre polaritătile planetelor. Vom analiza in special informatiile pe care acestea ni le furnizează privind modul in care personalitatea noastră se manifestă in exterior . Atunci când discutăm despre polarităti nu vorbim despre bine-rău, masculin-feminin sau pozitiv-negativ ci discutăm despre Yang si Yin. Provenind din filosofia chineza , Yang si Yin, exprimă latura dualistă a universului. Ele au numeroase intelesuri dar noi ne vom opri doar la anumite particularităti care ne interesează din punct de vedere astrologic:
- Yang: actiunea, partea activă, constientă
- Yin : partea pasivă, inconstientă, receptivă

Fiecare zodie în parte reprezintă una din cele două polarităti: fie Yang , fie Yin. In tabelul de mai jos veti găsi lista zodiilor si polaritatea fiecareia.
 

Zodie

Polaritate
Berbec
Yang
Taur
Yin
Gemeni
Yang
Rac
Yin
Leu
Yang
Fecioara
Yin
Balanta
Yang
Scorpion
Yin
Sagetator
Yang
Capricorn
Yin
Varsator
Yang
Pesti
YinOrice planetă aflata intr-o zodie Yang devine mult mai activă si se exprimă mult mai energic. La polul opus o planetă intr-o zodie Yin actionează mult mai retras si devine mai pasivă.

Personalitatea noastră si modul in care ne manifestam in lumea inconjurătoare sunt reflectate in astrologie in principal de două elemente: Soare si Ascendent. La acestea se adaugă si Luna ca simbol al emotiilor,instinctelor si a modului in care ne exprimăm trăirile.
Asupra acestor 3 elemente ne vom canaliza analiza prin prisma polaritătilor semnelor zodiacale.

Soarele reprezintă personalitatea de bază a noastră, energia fundamentală , sinele nostru. Pozitia Soarelui intr-un semn ne indică trăsăturile fundamentale cu care venim in aceasta viată , caracterul nostru. Reflectă de asemenea si partea constientă.
Ascendentul ,pe de alta parte, reflectă personalitatea noastră exterioră, modul în care ne prezentăm in fata celorlalti si modul in care exprimăm calitătile Soarelui. Semnul zodiacal in care se afla Ascendentul reflecta trăsăturile si caracteristicile pe care le vom insusi de-a lungul vietii, in mod constient sau nu. La nastere Soarele are influentă maximă. Pe masura ce inaintăm in viata , datorită experientelor si mediului în care trăim noi evoluam iar personalitatea noastră capătă noi valente si noi dimensiuni. Aceste valente sunt exprimate de către Ascendent care poate fi reprezentat ca un invelis al energiei de bază si indică modul in care exprimam aceasta energie.
Luna semnifică, prin pozitia ei in semne, reflectă emotiile si trăirile noastre, modul in care ne exprimăm aceste emotii. Indică partea inconstientă, instinctele.

Combinatiile pe care cele trei elemente le fac din punct de vedere al polaritătilor (Yang/Yin) exprimă o anumita caracteristică a modului in care ne exprimăm in exterior si a posibilelor conflicte interioare.
In tabelul de mai jos am incercat sa schitez aceste trăsături fără a avea pretentia de a fi epuizat toate variantele de analiză. De retinut că aceste semnificatii pot fi supuse modificării in functie de celelalte elemente ale astrogramei natale.

Tabel 2 Combinatii polarităti Soare- Ascedent- Luna
 

Soare Luna Ascendent  
Yang Yang Yang
Persoana este foarte activă, cu o personalitate energică la care se adaugă si o structură emotională la fel de puternică .Comunicare foarte bunî si foarte activă. Exprimare facilă a emotiilor si trăirilor interioare. Echilibru intre lumea interioară si cea exterioară.
Yang Yang Yin
Personalitatea de bază se manifestă si se exprimă cu usurinta în mediul exterior. Emotiile sunt exprimate cu dificultate si adesea constientul (vointa, intelectul) se impune asupra inconstientului (instinctele, emotiile).
Yang Yin Yang
Atât emotiile cât si personalitatea interioară nu-si găsesc corespondentii in modul de exprimare. Conflict între modul în care gândim si simtim si modul in care ne exprimăm. Posibil blocaj in exprimare si comunicare.
Yang Yin Yin
Personalitate puternică si activă dar care nu intotdeauna isi gaseste corespondetul in exterior. Nu intotdeauna exprimam exact ceea ce am fi dorit.
Yin Yin Yin
Persoana foarte receptivă la tot ceea ce se petrece in jur. Comunicare foarte bună între personalitate si structura emotională. Modul de a actiona este unul pasiv la ceea ce ni se intamplă fără a prelua initiativa.
Yin Yin Yang
Emotiile si instinctele sunt puternice si active ceea ce vine in contradictie cu energia de bază si modul în care dorim si reusim să ne exprimăm.
Yin Yang Yin
Conflict intre structura internă (ceea ce ne dorim , trăirile, emotiile) si modul în care comunicăm in exterior. Mediul extern are o influentă puternică asupra personalitătii si sentimentelor.
Yin Yang Yang
Emotiile sunt exprimate foarte puternic si clar ceea ce deseori intră în conflict cu personalitatea de bază si modul de a fi a persoanei.


De obicei atunci când polaritatea Soarelui diferă de cea a Ascendentului atunci individul respectiv va suferi o schimbare o radicală a personalitatii, a modului de exprimare. De obicei această schimbare intervine în jurul vârstei de 30 de ani. Daca Soarele este Yin iar Ascendentul Yang individul va deveni dintr-o persoana mai retrasă, pasivă una activă, mai energică si hotarată. Pentru cazul in care Soarele este Yang si Ascendent Yin persoana va cunoaste o domolire a spiritului sau energic, va deveni mai retrasa , mai reflexivă.
Multumesc,
Dan Ciubotaru

_____________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA ASTROLOGIE

CUNOASTERE DE SINE

 • Horoscop Personal
 • Analiza Krmica
 • Stabilirea Orei de Nastere
 • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
 • Sensul vietii tale

PLANUL SENTIMENTAL

 • Horoscopul Cuplului (sinastrie)
 • Horoscopul Karmic al Cuplului
 • Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
   

PLANUL PROFESIONAL

 • Predispozitii astrale

PLANUL FINANCIAR

 • Predispozitii astrale