CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscupul Personal
Analiza Krmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

De ce DA RACul INAPOI?

Verbul caracteristic al zodiei Rac este ,,a simti,,. De aici deducem faptul ca Racul se raporteaza la mediul inconjurator prin sentimente. Insa dupa cum bine se intelege, acest lucru inseamna si mai multa suferinta.


Aparent, sunt veseli, distractivi, sfatosi, dar adevarata lor fiinta iese la iveala in momentul in care paharul lor se umple si nu mai pot face fata dezamagirilor, tristetilor, frustrarilor pe care le tot acumuleaza. Izbucnesc intr-o furie necontrolata si-si varsa amarul intr-un mod galagios. In aceste momente isi dau masca jos si recunosc faptul ca sunt sensibili, vulnerabili, ca nu mai pot disimula la nesfarsit o aparenta siguranta de sine, un aparent optimism permanent.


Sensibilitatea exagerata declanseaza un mecanism de aparare pe care majoritatea racilor il adopta in cele din urma. Mecanismul se refera la un fel de detasare emotionala, la un fel de actiune fara implicare emotionala sau efectiv la fuga din fata pericolului. Ei fug de tot ceea ce ar putea sa ii raneasca pentru ca sunt constienti ca pentru ei durerea este ceva mai greu de suportat dat fiind faptul ca racul traieste din plin si in profunzime.

Ei nu suporta sa se simta penibil, deci nu accepta sa se faca haz pe seama lor, deci evita persoanele care le inhiba din acest punct de vedere. Ei nu suporta umilinta, deci nu vor gresii niciodata iar daca o vor face, vor evita sa treaca prin aceiasi experienta a doua oara. Sunt foarte precauti, nu suporta situatiile neprevazute, nu sunt spontani, tocmai pentru ca se feresc de o eventuala greseala, de o eventuala suferinta, de o eventuala dezamagire.

Sunt multi raci care nu se arunca intr-o relatie sentimentala pana ce nu sunt aproape siguri ca persoana cu pricina simte la fel. Se vor feri de o respingere, se vor feri de o dezamagire, se vor feri de orice pericol care ar putea atenta la linistea lor sufleteasca.


In general sunt fideli, insa exista printre ei si exceptiile care intaresc regula. Aceste ,,exceptii,, sunt persoane care fug de iubire de teama unei dezamagiri, acestea sunt fiintele care daca la un moment dat simt din partea partenerului un semnal cum ca nu mai e la fel de entuziasmat de persoana sa, se aventureaza intr-o alta directie, unde sa gaseasca un alt personaj care sa fie ceva mai atent cu sufletul sau sensibil. Le este atat de frica de suferinta incat o provoaca altora, le este atat de teama de suferinta incat prefera sa nu traiasca iubirea decat la un nivel inferior. Defapt ei fug de ceea ce isi doresc, de iubirea profunda, de adevarata dragoste, de scopul pentru care s-au incarnat in zodia racului (a simti). Lectia lor se refera la sentimente, dar asta nu inseamna ca ei vor sa o invete. Atat timp cat ,,doare,, ei vor incerca sa ocoleasca, sa evite sau... sa dea inapoi.

Mai multe despre Rac, aici!


____________________________________________________________


 

_____________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA ASTROLOGIE

CUNOASTERE DE SINE

 • Horoscop Personal
 • Analiza Krmica
 • Stabilirea Orei de Nastere
 • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
 • Sensul vietii tale

PLANUL SENTIMENTAL

 • Horoscopul Cuplului (sinastrie)
 • Horoscopul Karmic al Cuplului
 • Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
   

PLANUL PROFESIONAL

 • Predispozitii astrale

PLANUL FINANCIAR

 • Predispozitii astrale