CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

 

REINCARNAREA

    Eu-l, care īsi are originea dincolo de timp, de spatiu si de materie, se īntrupeaza pe planeta Pamānt, pentru a spiritualiza materia, pentru a o face sa vibreze īn acord cu legile iubirii neconditionate.
    Pentru ca Eu-l, are un nivel de vibratie foarte īnalt, nu poate intra īn contact direct cu materia fara a o distruge, si de aceea se īmbraca īn mai multe corpuri a caror nivel de vibratie scade treptat pāna cānd poate īmbraca un corp din materie vizibila.
    Dupa moarte, parasim pe rānd corpurile care ne-au ajutat sa traim īn plan material, mai putin corpul spiritual (sufletul) care se va reincarna pentru a dobāndi noi experiente care īl vor ajuta sa evolueze.
    Fiecare zodie asigura un anumit tip de experiente, motiv pentru care nu putem vorbi de zodii bune sau rele.
    Racul este poarta de intrare a sufletului īn lumea manifesta, ceea ce īnseamna ca abia īn momentul īn care avem dreptul sa īnvatam lectiile specifice zodiei Racului, putem vorbi despre un corp spiritual format.
    Capricornul este poarta de iesire a sufletului din lumea manifesta, ceea ce īnseamna ca īncepānd cu zodia Capricornului, sufletul a dobāndit suficienta experienta pentru a avea acces la alte dimensiuni si poate face fata lectiilor dure pe care le ofera ultimele trei zodii (Capricorn, Varsator si Pesti).
    Faptul ca o persoana are soarele natal īntr-o anumita zodie, nu este suficient pentru ca sa tragem o concluzie asupra nivelului de evolutie spirituala, pentru ca, pe de o parte, conteaza mult si locul īn care sunt situate celelalte planete, mai ales cele individuale (Luna, Marte, Mercur, Venus), iar pe de alta parte, este foarte posibil ca un suflet foarte evoluat sa se īncarneze cu Soarele īntr-o anumita zodie, pentru a dobāndi experente care par minore dar fara de care nu poate sa treaca mai departe.
    Fiecare īncarnare are o anumita cauz& (karma) si un anumit scop (darma).
Planul de viata al fiecarui om este f&cut īn perioada dintre doua īncarnari, de, sau cu ajutorul enititatilor superioare, care, introduc informatia īn materie, urmānd ca aceasta sa ia forma cea mai potrivita pentru realizarea destinului personal.
Aceste entitati, pe care noi le numim īngeri, nu numai ca ne ajuta sa ne facem planul de viata, dar ne vor fi si calauze invizibile pe drumul pe care l-am ales, si pe cāt posibil, ne vor ajuta sa ne īmplinim destinul, cu precizarea īnsa ca niciodata aceste entitati nu ne vor impune ceva, pentru ca nivelul lor de evolutie spirituala, nu le permite sa īncalce legea liberului arbitru.
    In momentul īncarnarii, fiecare dintre noi primeste si o anumita cantitate de energie, care asigura buna functionare a tuturor corpurilor.
    Cu cāt cantitatea de energie este mai mare, cu atāt suntem mai sanatosi si mai fericiti, dar evolutia spirituala presupune ca omul sa aiba posibilitatea de a se conecta singur la sistemul energetic divin, motiv pentru care, persoanele foarte evoluate aleg sa se īntrupeze cu o cantitate mica de energie, care sa le ajunga pentru perioada copilariei, urmānd ca pe masura ce se maturizeaza sa fie nevoite sa descopere calea de acces spre sursa universala.
    Lucrurile par foarte simple: atunci cānd iubim neconditionat tot ceea ce exista, suntem conectati la aceasta sursa.
Imediat ce apare primul gānd de ura, dispret, gelozie, sistemul ne exclude automat, pentru ca devenim incompatibili.
    Dar fara energie nu putem trai o perioada mai īndelungata de timp iar conectarea la sursa divina este destul de dificila pentru marea majoritate dintre noi si atunci, fiecare va gasi modalitati proprii de a-si procura energie, iar pozitia planetelor īn harta ne da indicii asupra modului īn care ne vom asigura energia necesara din alte surse decāt din cea divina.
    Este important de stiut īnsa ca evolutia spirituala presupune existenta unei compatibilitati cāt mai mari īntre corpul spiritual si energia divina, iar aceasta compatibilitate se realizeaza numai iubind neconditionat.
    Vorbind de evolutie spirituala, trebuie stiut ca ea se refera la corpurile pe care le īmbraca Eu-l si īn primul rānd la corpul spiritual, cel care, conform texelor biblice, poate fi distrus doar īn "iezerul care arde, cu foc si pucioasa, care este moartea a doua" (Apocalipsa 21 8)
    Cum evolutia spirituala se realizeaza trecānd cu succes prin experiente cāt mai diversificate, īn viata noastra se vor repeta experiente de un anumit tip, indiferent cāt de neplacute ni s-ar parea, pāna īn momentul īn care vom īnvata lectiile pe care ne-am propus sa le īnvatam.
    Dar, indiferent cāt de grea sau de usoara ni se pare viata pe care o ducem, un lucru este sigur: am fost īnzestrati cu toate calitatile necesare pentru a ne īndeplini planul de viata.
    Mai trebuie stiut si ca mediul īn care ne-am īntrupat si īn care traim este cel mai potrivit cu nivelul de evolutie la care a ajuns corpul nostru spiritual, cel cu care de fapt ne identificam atunci cānd vorbim si gāndim despre noi ca fiinte spatio-temporale.
Pozitia planetelor la nastere, este un indiciu asupra planului nostru de viata, motiv pentru care īn astrologie, nu exista aspecte bune sau rele.
    Daca tinem cont si de faptul ca exista liber arbitru, atunci vom ajunge la concluzia ca nici macar nu este obligatoriu ca anumite aspecte sa produca efectele la care ne asteptam si ca putem face cu totul altceva decāt ceea ce ne-am propus, dar daca ne īndepartam atāt de mult de drumul pe care ni l-am ales, Eu-l va parasi corpurile īn care s-a īntrupat, chiar īnainte ca acestea sa se uzeze, si, ceea ce este foarte grav, uneori, dupa mai multe īncarnari nereusite, corpul spiritual (sufletul), este distrus si el īn iezerul de foc.

Sonia

ARTICOLE

 • Vezi si:

- Boala si de ce apare ea
- Cauzele subtile ale bolilor
- Chakrele - purificare, echilibrare...

___________________________________________________

 

_________________________________________________________________________

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA SPIRITUALITATE

CUNOASTERE DE SINE

 • servicii astrologice
 • Horoscupul Personal
 • Analiza Krmica
 • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
 • Sensul vietii tale
 • servicii numerologie
 • Numerograma Personala
 • consultatii Tarot
 • Horoscopul Personal Tarot
 • Analiza Karmica pe subiect ales
 • Analiza Karmica Personala generala