CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

CARTEA ZILEI

IMPARATEASA - simbolizeaza forta inepuizabila a naturii, cu ajutorul careia este perpetuata viata. Ea reprezinta vitalitatea si fertilitatea, cresterea si nasterea noului.

Afla ce carte te reprezinta!

 

 

 

 

SERVICIILE PENTRU PLANUL SANATATII

ASTROLOGICE - TAROT

ATENTIE! Toate serviciile sunt realizate de Selena! Serviciile sunt structurate pe mai multe domenii: Cunoastere de sine, Planul sentimental, Planul Profesional, Planul financiar, Sanatate. Pentru informatii suplimentare accesati emailul de contact!

SERVICII  ASTROLOGICE
 

Studiu de Astro-Tarot

Aici includem o vedere ceva mai larga, pentru a intelege in profunzime problemele la care este predispus un individ. Privim atat in harta sa natala pentru a gasi punctele nevralgice personale, cat si in cartile de Tarot pentru a deslusi posibilitatile de vindecare sau alte informatii pe care consultantul doreste sa le cunoasca.

Date necesare:

1.Ziua, luna, anul, ora, minutul si locul nasterii

Avem nevoie si de numarul dv. de telefon, in cazul in care omiteti ceva, Selena va contacteaza telefonic, pentru a castiga timp si dv. sa primiti rezultatul mai repede.

PRETUL
Pentru cei din Romania:
90 lei

Pentru cei din strainatate:
35 euro + taxe

Plata se face in avans, prin mandat postal, telegrafic, prin BANCA sau Western Union.

EXPEDIEREA se face prin e-mail (la alegere), in 3-14 zile de la data primirii comenzii.

Toate detaliile ce va privesc pe dumneavoastra sunt CONFIDENTIALE.

E-mailul la care trebuie transmise toate aceste date este: consultatii@hotmail.com .


 

CONSULTATII IN TAROT
 

Raspunsuri la intrebari alese de consultant, prin intermediul Tarotului, pe tema sanatatii.

Pret: 60 lei pt o problema intoarsa ,,pe toate fetele,,. Pentru a doua ,,problema,,, se face o reducere. Doua ,,probleme,, costa 11 lei. Pentru strainatate pretul este de 25 euro.

Date necesare: Data nasterii, ora (daca se cunoaste) si localitatea nasterii.

Plata se face prin mandat postal, telegrafic, prin Banca sau Western Union, numai in avans!

Toate detaliile ce va privesc pe dumneavoastra sunt CONFIDENTIALE.

E-mailul la care trebuie transmise toate aceste date este: consultatii@hotmail.com .


Tratamente cu ENERGIE la distanta

Aparute inca din cele mai vechi timpuri, terapiile neconventionale continua sa uimeasca lumea medicala moderna, atat prin simplitatea cat si prin eficienta dovedita de-a lungul timpului. Prin metoda folosita de noi se pot trata diverse boli pt care medicina alopata nu are nici un raspuns.

Nu incercam sa dovedim nimic nimanui, scopul nostru este acela de a-i ajuta pe aceia dintre voi care doresc sa incerce si o alta metoda de tratament.

Va invitam sa ne contactati, sa ne expuneti problemele cu care va confruntati, iar noi vom incerca sa va ajutam si sa va dam toate sfaturile si informatiile de care aveti nevoie, precum si ajutorul energetic de la distanta.

Pentru tratamentul la distanta, va fi nevoie si de o fotografie recenta. (se fac minim 7 si ,,ideal,, 10 consultatii)

Adresa noastra de e-mail este: consultatii@hotmail.com iar costul consultatiei se stabileste in functie de gravitatea bolii. Informativ, pretul pleaca de la 30/lei consultatie. Pretul poate fi mai mare sau mai mic, in functie de boala, de timpul necesar, de rezultate si de posibilitatile pacientului.

 

Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2

Citeste tot despre Sistemul Astral de Vindecare aici.

Toate problemele oamenilor au la originea lor iluzia separarii sau izolarii de mediu inconjurator si putini sunt cei care inteleg ca siguranta pe care ni se pare uneori ca o gasim in mijlocul prietenilor, este trecatoare. In permanenta are loc un schimb de energii subtile intre om si univers. Prin armonizarea cu ENERGIA UNIVERSALA, se ajunge la o implinire a sinelui si la o trezire constienta a sentimentului de libertate, care ne ajuta sa-l percepem mai usor pe DUMNEZEU,alungand astfel pentru totdeauna din viata noastra sentimentul de singuratate si incertitudine.
Aceasta metoda nu creaza dependenta de un maestru spiritual. Ea ne ajuta sa fim mai aproape de DUMNEZEU. Este recomandata in mod deosebit practicantului care isi cauta libertatea SPIRITULUI, deoarece il poate ajuta sa devina EL INSUSI.
ARTA FOLOSIRII ENERGIEI UNIVERSALE a fost cunoscuta si aplicata inca din antichitate, de un numar mic de initiati, fiind considerata o metoda SECRETA. De-a lungul secolelor care au urmat, metoda s-a pierdut, deoarece oamenii nu erau pregatiti sa o cunoasca.

Afectiuni care pot fi tratate sau ameliorate:

Afectiuni hepato-biliare, anemie, artrita, bronsita, calculi biliari, colica biliara, hipertensiune arteriala, diaree, dureri in gat, febra, frisoane, hepatita, greata, nevralgii, menstruatie (cu ciclu neregulat), migrene, rinichi, sciatica, scleroza in placi, stres, pareze si semipareze, vertij, ulcer gastric si duodenal, oboseala, afectiuni oculare , ale sinusurilor (rinite). Echilibreaza functia glandelor epifiza si hipofiza, reduce stresul, anxietatea, mareste puterea de concentrare si claritatea in gandire, relaxeaza, trateaza starile depresive, stimuleaza memoria si creativitatea, are actiune benefica asupra functionarii creierului, in tratarea afectiunilor circulatorii, actioneaza asupra partii inferioare a creierului si asupra maduvei, reduce teama si iritarea. Instaleaza o stare de buna dispozitie si seninatate. Este indicata pentru tulburarile de vorbire si de vedere, tratarea spondilozei cervicale si a coloanei vertebrale, ajuta in tratarea astmului bronsic si a oboselii. Este utila in cazul in care este afectat sistemul nervos, precum si in tratarea afectiunilor pulmonare. Reduce mania, ostilitatea, starile tensionale; reda increderea in sine. stimuleaza echilibrarea mintii. Readuce calmul si buna dispozitie. Clarifica si da stabilitate, actioneaza asupra inimii, timusului, circulatiei sangvine. Stimuleaza drenarea limfatica. Amplifica increderea in sine, capacitatea de a iubi, indeparteaza mania, gelozia, ostilitatea. 
Instaleaza o stare de calm, liniste interioara, armonie si stabilitate, trateaza afectiunile cauzate de lipsa de afectivitate, actioneaza asupra ficatului, stomacului, splinei, vezicii biliare, plexului solar; imbunatateste digestia, relaxeaza, mareste claritatea si discernamintul, mentine sanatatea sexuala, trateaza prostata si alte boli ale aparatului uro-genital , ajuta in combaterea constipatiei si diareei. 
Initierea (armonizarea) in ARTA FOLOSIRII ENERGIEI UNIVERSALE reprezinta CHEIA care deschide accesul catre perceperea cu usurinta a acestei energii subtile. Pentru armonizarea fiecarei persoane, instructorul efectueaza o ceremonie sacra, bazata pe o formula precisa, redescoperita de MARELE MAESTRU Dr. MICAO USUI.

 

Aceasta armonizare este valabila pentru toata viata si se poate efectua, la cerere, si de la distanta, prin intermediul unei fotografii. 

Pret;
Nivelul 1 - 200 lei,
Nivelul 2 - 400 lei
OFERTA: Nivelul 1 + Nivelul 2 = 500 lei. Atentie, initierea la nivelul 2 se face cel putin dupa o luna de zile de la efectuarea initierii pentru nivelul 1.
Alte detalii se discuta prin e-mail sau telefon.

 

Sprijin pentru tratarea Autismului. Pret: Informatiile sunt Gratuite, Tratamentele cu Energie costa in functie de rezultate si de alti factori ce se discuta prin e-mail sau telefon.

Deslusirea ,,problemei,, astrologice cu care se confrunta o persoana diagnosticata cu Autism. Pret 100 lei. Pentru acest studiu sunt necesare data, ora si locul nasterii persoanei precum si datele parintilor (pentru parinti ne descurcam si fara ora nasterii). Detalii in plus prin telefon sau prin e-mail.
Adresa de contact: consultatii@hotmail.com