CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscupul Personal
Analiza Krmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

 

 

BINE AI VENIT!

Eu sunt Selena si te invit sa vizitezi acest site ce reprezinta o selectie de informatii si tehnici care te vor ajuta sa dobandesti o mai profunda autocunoastere si intelegere. Cu ajutorul Astrologiei, Tarotului si a Numerologiei poti primii raspuns la intrebarile ce te preocupa sau te nelinistesc.

Toate informatiile ce le vei primii (sau imi vor fii oferite), apeland la serviciile mele, sunt absolut confidentiale. Nimic nu trece dincolo de mine, pentru ca etica si bunul simt nu imi permit sa dezvalui ceva ce ar putea afecta evolutia ta.

Multa lume se intreaba cine sunt, de unde vin si ce cunosc. M-am nascut in Deva, jud. Hunedoara, unde si locuiesc in prezent. Sunt casatorita, am un baiat si multa experienta de viata.

Astrologia a fost cea care mi-a atras prima atentia. Dintre cele trei domenii, ea a fost cea care mi-a deschis drumul catre cunostere.
Pot sa spun ca Astrologia mi-a schimbat viata, binenteles in bine, si sper sa o schimbe si pe a ta. Numerologia si Tarotul, pe langa alte cunostinte acumulate de mine in timp, ma ajuta si completeaza acest "pachet" informational, ce imi permite sa ofer consultatii si altor persoane din jurul meu.

Daca te intrebi ce zodie ma reprezinta, as spune ca e vorba de Gemeni, insa sunt nativa a zodiei Rac, cu ascendent in Fecioara. Am ca dominanta planeta Mercur, reprezntata de Ascendent, Luna si Mercur in Gemeni. In rest, asa cum o spun cuvintele cheie ale celor doua zodii (rac si fecioara: 'a simtii' si 'a analiza'), banuiesc ca e de la sine inteles care imi e menirea.

Selena este pseudonimul meu.
Selene in mithologia greaca a fost zeita Lunii ("Planeta" guvernanta a Zodiei Rac). Dupa spusele unui poet (Hesiod), Selene a fost fiica titanilor, Theia si Hyperion. Selene, a fost o zeita cu o foarte mare influenta. Unul dintre cele mai cunoscute mituri il includ si pe frumosul Endymion. Zeita Lunii, s-a indragostit de acest muritor, cu care a avut o frumoasa aventura amoroasa. Pentru ca Endymion era muritor, Selene nu s-a conformat cu aceasta idee si a facut o anume vraja care il mentinea mereu tanar si frumos, dar in tot acest timp va fi adormit pentru totdeauna. In acest fel, Endymion va fi mereu in viata, dormind in veci.

Nu am spus prea multe despre mine, desi poate ca ar fi trebuit. Dar te invit sa descoperi pasiunea mea si devotamentul meu pentru Astrologie, Numerologie si Tarot. Te invit sa descoperi si tu stiintele oculte si totodata iti urez mult succes si o viata buna.
Selena

______________________________________________________________________

CE GASESTI PE ASTRONET.RO

ASTROLOGIE

 • Plecand de la Istorie si pana la intocmirea unei harti natale, Astrologia a fost si este fascinanta ca hobby dar si de folos pentru cel ce cauta sa o aprofundeze ori sa se cunoasca cu adevarat. Cateva articole interesante gasiti si in acest site.
 • Servicii contra cost

NUMEROLOGIE

 1. Numerele transmit o energie care afecteaza tot ceea ce exista, forta lor atinge omul, modelandu-i caracterul si destinul. Conform teoriilor care stau la baza numerologiei, numele si data nasterii creeaza o formula numerica ce-l insoteste pe om pāna la moarte
   
 2. Servicii contra cost

TAROT

 • De-a lungul timpului, multi savanti ocultisti au studiat Tarotul, scriind foarte multe studii. A fost pastrat si pana in zilele noastre, studiat, modernizat si practicat cu cea mai mare precizie. Descopera misterul cartilor de Tarot prin intermediul acestui site!
 • Servicii contra cost

SPIRITUALITATE

 • Din cele mai vechi timpuri oamenii s-au intrebat daca exista Dumnezeu, daca exista viata dupa moarte, de ce ne-am nascut sau care e rolul nostru pe acest pamant. Multi filosofi au incercat sa desluseasca misterul, unii au reusit, altii nu, dar oare care are dreptate, oare care spune adevarul?

TERAPII

 • Daca suntem perfect sanatosi, atunci si starea noastra psihica este in stare perfecta. Dar totusi de ce apare boala? E simplu: pentru ca sufletul e in suferinta. Daca corpul nostru fizic sufera, atunci si sufletul ne este bolnav. Totul tine de echilibru. Un om perfect sanatos este un om care se afla intr-o stare de echilibru si armonie.

SISTEMUL ASTRAL DE VINDECARE

 • Toate problemele oamenilor au la origine iluzia separarii de mediul inconjurator. In permanenta are loc un schimb de energii subtile intre om si univers. Prin armonizarea cu ENERGIA UNIVERSALA, se ajunge la o implinire a sinelui si la o trezire constienta a sentimentului de libertate
 • Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2

MAGAZIN

 • Oferta noastra cuprinde carti, cd-uri, cursuri, pentru evolutie spirituala.