CUNOASTERE DE SINE
servicii astrologice
Horoscopul Personal
Analiza Karmica
Stabilirea Orei de Nastere
Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
Sensul vietii tale
servicii numerologie
Numerograma Personala
consultatii Tarot
Horoscopul Personal Tarot
Analiza Karmica pe subiect ales
Analiza Karmica Personala generala

PLANUL SENTIMENTAL
servicii astrologice
Horoscopul Cuplului (sinastrie)
Horoscopul Karmic al Cuplului
Horoscopul Cuplului (pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii)
consultatii Tarot
Date despre relatia existenta
Raspunsuri la intrebari alese
Informatii despre viitoarea casnicie
Evolutia relatiei actuale

PLANUL PROFESIONAL
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot


PLANUL FINANCIAR
Predispozitii astrale
Consultatie in Tarot

SANATATE
Studiu de Astro-Tarot.
Raspunsuri la intrebari alese
Tratamente cu ENERGIE la distanta
Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
Sprijin pentru tratarea Autismului
 

Pentru mai mmulte detalii accesati pagina de SERVICII!

EXCHANGE

Director Web TopGS

Informatii24 Director Web

JudetulTau.ro

OrasulDeva.ro

Big-FM.ro

 

 

 

SPIRITELE

    Cati dintre noi pot spune ca nu le-a fost teama macar odata de spiritele nevazute? Dar oare cati dintre noi cred in existenta lor? Iata cateva exemple de “aparitii” a spiritelor in viata noastra: * sunete ciudate, zgomote, obiecte aparute brusc in alt loc, deschiderea usilor sau a ferestrelor fara explicatii de genul “a fost vantul”, pocnituri ciudate ale mobilei, explozia unui bec, aprinderea luminii sau stingerea acesteia din senin si fara explicatie, adieri de vant in spatii inchise, imagini reale ale unor entitati - aparitii sterse incolore, panica animalelor fara motiv, etc. Ce sunt spiritele?
    Spiritele sunt entitati de marime mica, ce nu detin corp fizic, uneori apar sub forma de luminite. Spiritele pot fi percepute doar de persoanele extrem de sensitive. Clarvazatorii le percep cu ajutorul celui de-al treilea ochi, zis si ochiul mintii, localizat intre sprancene.
Foarte multi oameni au luat legatura cu spiritele. Exista nenumarate practici oculte care prezinta metode prin care omul poate lua legatura cu cei de dincolo. Spiritismul face parte din aceste practici.
    Inainte de a incerca sa luati legatura cu vre-un spirit, iata si o clasare a acestora pe categorii. De ce aceasta clasificare? Pentru ca sa va feriti de pericole.
Spiritele malefice – incearca sa indemne omul la diverse practici violente cu ar fi violuri, crime, etc. Spiritele rele – incearca sa atraga oamenii spre minciuna, rautate, inselaciune, nedreptate, etc. Spiritele indiferente – sunt si bune si rele, oscileaza intre a fi ironici si de ajutor. Acestia nu au respect fata de oameni, ii considera prosti si inculti, inapoiati sau ingnoranti. Pot ajuta omul dar de cele mai multe ori isi bate joc de el. Spiritele bune – dau sfaturi, ii avertizeaza de pericole, etc. Spiritele inalte – ajuta omul in drumul sau spre evolutie. Spiritele fac parte din viata noastra chiar daca le percepem sau nu. Peste tot in jurul nostru exista asemenea entitati care vreti nu vreti traiesc.
Calatoria astrala
    Calatoria astrala este foarte cunoscuta. Melfior Ra ne-a incantat cu descrierile sale despre calatoriile intreprinse cu sau fara ajutorul extracorporalizarii. Dedublarea este un fenomen care se produce, in mod spontan in momentul unei relaxari profunde a corpului fizic. Nu este usor sa ai o asemenea experienta dar oricine poate incerca. Totusi, ar fi bine ca atunci cand se doreste o extracorpolarizare, sa nu fiti singuri ci insotiti de o persoana initiata pentru ca exista fel de fel de pericole.
    Exista totusi posibilitatea de a calatorii in astral fara a apela la aceasta metoda insa pentru ambele metode aveti nevoie sa va insusiti cateva tehnici cum ar fi:
1. Tehnica relaxarii. Inainte de toate trebuie sa va insusiti tehnica relaxarii. Pentru a executa o calatorie astrala e nevoie de o relaxare profunda a tuturor grupelor de muschi din corpul fizic. (VEZI rubrica MAGAZIN)
2. Vizualizarea. Exercitiile de vizualizare sunt necesare pentru a vedea cu cel de-al treilea ochi, pentru ca in plan astral, corpul fizic nu patrunde, asadar, nu aveti posibilitatea de a va folosi simtul vazului. (VEZI rubrica MAGAZIN)
3. Meditatia sau vidul mental. Eliminarea zgomotelor din jur, a peisajului, a gandurilor sunt cateva conditii ce trebuiesc indeplinite inainte de a trece la fapte. (VEZI rubrica MAGAZIN)
    La inceput, orice practicant va avea parte de o calatorie foarte scurta, chiar de cateva secunde, dar practicand zilnic, acesta poate ajunge sa strabata locuri necunoscute un timp indelungat. In timpul unei astfel de calatorii, gandurile trebuiesc eliminate. Orice incercare de a analiza ceea ce vedem nu face decat sa ne intoarca din nou in planul fizic.
Va urma…

_________________________________________________________________________

ARTICOLE

 • Vezi si:

- Boala si de ce apare ea
- Cauzele subtile ale bolilor
- Chakrele - purificare, echilibrare...

___________________________________________________
 

CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA SPIRITUALITATE

CUNOASTERE DE SINE

 • servicii astrologice
 • Horoscupul Personal
 • Analiza Krmica
 • Studiu astrologic pentru cei ce nu-si cunosc ora nasterii
 • Sensul vietii tale
 • servicii numerologie
 • Numerograma Personala
 • consultatii Tarot
 • Horoscopul Personal Tarot
 • Analiza Karmica pe subiect ales
 • Analiza Karmica Personala generala